Νέους ψιθύρους για το "Rush Hour 4" ξεκινούν οι Jackie Chan και Chris Tucker

Άντε να δούμε τι θα γίνει...

Πριν από μερικές μέρες, ο γνωστός ηθοποιός, Jackie Chan γιόρτασε τα γενέθλιά του και στο πάρτι του παρευρέθηκε, μεταξύ άλλων, και ο Chris Tucker.

Δημοσίευσαν, λοιπόν, μια φωτογραφία, στο Instagram, η οποία ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει, για άλλη μια φορά, τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να ξανασμίγουν για το "Rush Hour 4".

Στην εν λόγω

φωτογραφία, τους βλέπουμε αγκαλιασμένους, να σχηματίζουν με τα δάκτυλά τους τον αριθμό τέσσερα. Δείτε την και μόνοι σας παρακάτω:

Το "Rush Hour 4" μπορεί να έχει επιβεβαιωθεί, αλλά ακόμα δεν έχουμε λάβει τίποτα νεώτερο σχετικά με την κατάσταση της παραγωγής του. Ας μην ξεχνάμε, ότι αντιμετώπισε τα προβλήματά του με τον παραγωγό και σκηνοθέτη Brett Ratner, ο οποίος αντιμετώπιζε κατηγορίες περί σεξουαλικής κακοποίησης. Οι κατηγορίες μάλιστα ήταν και αυτές που τον οδήγησαν στην εκδίωξή του από την ομάδα παραγωγής του "Wonder Woman 1984", αλλά και από το "Rush Hour 4", μιας και υπόλοιπη ομάδα δεν ήθελε να συνεργαστεί μαζί του.

Το franchise ξεκίνησε το 1998 με την ταινία "Rush Hour" και πρόσφερε αρκετό γέλιο στο κοινό, μιας και κατάφερε να συγκεντρώσει $246 εκ. παγκοσμίως. Το "Rush Hour 2" (2001) και "Rush Hour 3" (2007) κατάφεραν να συγκεντρώσουν $348 εκ. και $259 εκ. αντίστοιχα στο παγκόσμιο box office. Το 2016, το CBS πρόβαλλε και μετά ακύρωσε την τηλεοπτική σειρά "Rush Hour" με τους Justin Hires και Jon Foo στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, μετά από μια σύντομη πρώτη σεζόν.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece. Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό για τον Απρίλιο και να μας πείτε στα σχόλια σε ποιες αίθουσες θα σας συναντήσουμε.

IGN Greece Οι νέες αφίσες της εβδομάδας 01/04 - 07/04 Η Samsung Electronics και η Universal Pictures Home Entertainment ανακοινώνουν συνεργασία για HDR10+ περιεχόμενο Νέες αφίσες από το CinemaCon 2019

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα