Game of Thrones: Το πρώτο Facebook Live μάς προετοιμάζει για την πρεμιέρα!

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του 8ου και τελευταίου κύκλου του Game of Thrones έχει αρχίσει και η Nova έχει προγραμματίσει οκτώ εκπομπές Facebook Live αφιερωμένες στην επική σειρά που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό φαν!
Από σήμερα και κάθε Τρίτη μέχρι και τις 28 Μαΐου,
στις 18:00, μέσω της σελίδας της Nova στο Facebook, η Τώνια Κωνσταντινάκου και οι καλεσμένοι της θα μας ταξιδεύουν στον κόσμο που φαντάστηκε ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν και έφεραν στην οθόνη μας ο Ντέιβιντ Μπένιοφ και ο Ντ. Μπ. Βάις.
Στο σημερινό Facebook Live, η Τώνια θα υποδεχτεί τον Στέφανο Σαπλαούρα από το Game of Thrones Gr Fans για να συζητήσουν για ό,τι πρέπει να μάθουμε ή να θυμηθούμε πριν δούμε το πρώτο επεισόδιο του τελευταίου κύκλου!

Πιο αναλυτικά, θα μας υπενθυμίσουν τι συνέβη στους επτά προηγούμενους κύκλους, θα μιλήσουν για τα γεγονότα που άλλαξαν τον ρου της ιστορίας του GoT και θα μας δείξουν τις αντίστοιχες σκηνές. Επίσης, θα αναλύσουν θεωρίες, τα δύο νέα promos και το πρόσφατο teaser και θα προσπαθήσουν να απαντήσουν στην ερώτηση «Γιατί δεν υπάρχει αντικείμενο της Σάνσα σ’ αυτό;».
Παράλληλα, θα κληρώσουν τέσσερις μπλούζες Game of Thrones και θα σημάνουν την έναρξη του διαγωνισμού για τα running παπούτσια από την limited edition συλλογή #ULTRABOOST x Game of Thrones της adidas, εμπνευσμένα από τους οίκους των Επτά Βασιλείων και των φυλών πέρα από Το Τείχος. Η κλήρωση, από την οποία θα αναδειχθούν τέσσερις νικητές, θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαΐου!

Τα running παπούτσια από την limited edition συλλογή #ULTRABOOST x Game of Thrones της adidas κυκλοφορούν σε επιλεγμένα καταστήματα, αλλά και στο www.adidas.gr/ultraboost-game_of_thrones.
Keywords
Τυχαία Θέματα