"Ο Αραούχο φεύγει, η ΑΕΚ ονειρεύεται" (pic)

Η πόρτα της εξόδου της Λας Πάλμας άνοιξε για τον Σέρχιο Αραούχο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει κορυφαίος ρεπόρτερ της ομάδας των Κανάριων Νήσων.

Ο δημοσιογράφος Λίτο Χιμένεθ που στο παρελθόν είχε αποκαλύψει και άλλες μεταγραφικές κινήσεις αποκάλυψε πως τα οικονομικά προβλήματα της Λας Πάλμας σε συνδυασμό με την όχι και τόσο καλή χρονιά του Αργεντινού οδηγούν τον σύλλογο στην
πώλησή του.

Στο συγκεκριμένο σενάριο εμπλέκεται και το όνομα της ΑΕΚ, η οποία εξακολουθεί να… ονειρεύεται την απόκτηση του Αραούχο, ωστόσο πάντα υπάρχει και η προοπτική της Κίνας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Λίτο Χιμένεθ:

«Πλέον είναι πολύ πιθανό να φύγει ξανά ο Αραούχο από τη Λας Πάλμας το καλοκαίρι. Ειχε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του και έναν σοβαρό τραυματισμό φέτος. Ο σύλλογος θα εξετάσει την πιθανότητα να τον πουλήσει. Η ΑΕΚ ονειρεύεται την επιστροφή του. Θα εξαρτηθεί η τιμή εκκίνησης και ο παίκτης δεν θα το δει αρνητικά. Υπάρχει και η Κίνα».

Ojo!!!! Otra vez será movido el verano de @Sergioa_24 , ahora sí !! Con la temporada de altibajos y una lesión, el club valorará la posible venta del jugador. El @AEK_FC_OFFICIAL sueñan con el regreso. Dependerá del precio de salida y el jugador no lo vería mal....China??

Keywords
Τυχαία Θέματα