Νέο άλμπουμ και Web σειρά για τους Tenacious D.

Το "Post-Apocalypto" υπόσχεται άφθονο γέλιο.

Οι λάτρεις των Tenacious D έχουν κάθε λόγο να χαίρονται. Μετά τα νέα για την επιστροφή του "Τhe Pick of Destiny" με νέα ταινία πλέον μια νέα web σειρά αλλά και άλμπουμ υπόσχονται να κλέψουν την παράσταση το προσεχές φθινόπωρο.

Όπως μαθαίνουμε από

το Rolling Stone τόσο η web σειρά όσο και το άλμπουμ θα τιτλοφορούνται "Post-Apocalypto". Η web σειρά θα έχει έξι επεισόδια και θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο YouTube στις 28 Σεπτεμβρίου. Από την άλλη το άλμπουμ θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί στις 2 Νοεμβρίου από την Columbia Records. Την παραγωγή του ανέλαβε ο John Spiker με τον Dave Grohl να βρίσκεται στα ντραμς.

Στα πλαίσια της σειράς οι Tenacious D θα σώσουν τον κόσμο από νέες μορφές κακού που θα ξεπηδήσουν στον απόηχο πυρηνικής έκρηξης. Οι περιπέτειες του διδύμου θα περιλαμβάνουν ένα ταξίδι στον Λευκό Οίκο, ταξίδι στο χρόνο αλλά και διαστημική περιπέτεια ενώ παράλληλα θα εξερευνούν αλήθειες και θέματα τις πατρότητας.

Φυσικά από μια τέτοια θεματολογία δεν θα μπορούσε να λείπει και αναφορά στην διαβόητη πλέον Indiana Jones σκηνή, με τους Jack Black και Kyle Gass να βγαίνουν από ένα ψυγείο για να ανακαλύψουν το εύρος της καταστροφής.

Ο Black ζωγράφισε στο χέρι όλα τα frames της επερχόμενης σειράς, κάτι που εξηγεί το απλοϊκό και σχετικά στατικό οπτικό αποτέλεσμα. Όλη της η μουσική επένδυση θα περιλαμβάνει νέα τραγούδια που προετοιμάζουν την κυκλοφορία του άλμπουμ. Πρόκειται για το πρώτο άλμπουμ μετά το "Rize of the Fenix" του 2012.

Μπορείτε να το προ-παραγγείλετε από τώρα ώστε να το έχετε εγκαίρως σε ψηφιακή μορφή, CD ή βινύλιο όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Για περισσότερα νέα και εξελίξεις μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN Greece Τα βιβλία "The Witchlands" θα φέρουν τη μαγεία τους και στη μικρή οθόνη Το πρόσωπο του KFC γίνεται ο The Mountain του "Game of Thrones" Μόνο υλικό κατάλληλο για ανηλίκους θα έχει η νέα πλατφόρμα της Disney

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα