Επιστροφή στα τέλη Σεπτεμβρίου για το manga του Hunter x Hunter

Μετά από 5 μήνες παύσης.

Το πιο πρόσφατο τεύχος του manga "Hunter x Hunter" κυκλοφόρησε περίπου πέντε μήνες πριν, στις 9 Απριλίου, με το 19ο τεύχος του Weekly Shonen Jump του Shueisha. Κατά το AnimeNewsNetwork, στις 22 Σεπτεμβρίου πρόκειται να κυκλοφορήσει το επόμενο κεφάλαιο που θα επαναφέρει στο κυνήγι τον Gon Freecss και όλους τους γνωστούς χαρακτήρες.

Το "Hunter x Hunter" πρόκειται για τη σειρά manga του Yoshihiro Togashi. Κάνοντας το ντεμπούτο του το 1998, η σειρά επανέρχεται συνεχώς στο προσκήνιο μετά από

μεγάλα κενά διαστήματα, είτε ως manga, είτε ως anime σειρά και ταινίες. Στον κεντρικό ρόλο εμφανίζεται ο Gon Freecss, ένας νεαρός που ανακαλύπτει πως ο πατέρας του, τον οποίο θεωρούσε νεκρό, είναι διεθνώς καταξιωμένος Hunter. Οι Hunters είναι η ελίτ ομάδα του κυνηγιού θησαυρών, σπάνιων πλασμάτων και... ό,τι άλλο άξιο κυνηγιού.

Προκειμένου να τους επιτραπούν αυτές οι δραστηριότητες, οι μελλοντικοί Hunters πρέπει να περάσουν τις δοκιμασίες του Hunter Examination, που ορίζονται από την Hunter Association, με ποσοστό επιτυχίας 1 προς 100 χιλιάδες. Προκειμένου να γνωρίσει τον πατέρα του και να ακολουθήσει τα βήματα του, ο Gon αφήνει το σπίτι του στο Whale Island και παρευρίσκεται στο Hunter Examination. Εκεί, γνωρίζει τους τρεις πρώτους συντρόφους του, τους Kurapika, Leorio και Killua Zoldyck.

Το manga έκανε την πιο πρόσφατη του παύση με το κεφάλαιο 380, ενώ τον Φεβρουάριο φέτος εκδόθηκε ο 35ος συγκεντρωτικός τόμος, και νωρίτερα τον Μάρτη εκδόθηκε ο 34ος τόμος στη Νότιο Αμερική από τη Viz Media.

Πιο πρόσφατα μάθαμε πως ένα mobile παιχνίδι εμπνευσμένο από το franchise πρόκειται να κυκλοφορήσει. Με τίτλο Hunter x Hunter: Greed Adventure, το παιχνίδι θα λάβει χώρα μετά τα γεγονότα του Greed Island, όπου ο Gon με την ομάδα του θα προσπαθήσουν να επιλύσουν το μυστήριο του Greed Island 2.

Το πιο πρόσφατο anime του "Hunter x Hunter" έτρεχε από το 2011 μέχρι το 2014, ενώ τρία ξεχωριστά OVAs κυκλοφόρησαν από το 2002 έως το 2004.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Νέα φωνή αποκτά ο Professor Oak Ένα νέο anime έρχεται τον Οκτώβρη και έχει γαλλική ταυτότητα Στη δημοσιότητα οι πρώτες λεπτομέρειες για το anime του Vinland Saga

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα