Νέες πληροφορίες για το Switch Patch του Bloodstained

Επιτέλους.

Σε ένα blog post ArtPlay και 505 Games μοιράστηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για το πότε θα έρθει τελικά το βελτιωτικό patch του Bloodstained: Ritual of the Night στο Switch.

Από όταν κυκλοφόρησε το Bloodstained παρουσίαζε αρκετά προβλήματα στο Switch

που δεν υπήρχαν στις υπόλοιπες κονσόλες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός ότι το παιχνίδι έτρεχε στα 15fps ενώ είχε σχεδιαστεί να τρέχει στα 30.

ArtPlay και 505 Games υποσχέθηκαν να λύσουν το πρόβλημα όσο πιο γρήγορα μπορούν. Αρχικά οι developers είχαν υποσχεθεί μία σειρά από μικρότερα updates τα οποία θα κυκλοφορούσαν σταδιακά αλλά τελικά αυτά έγιναν ένα μεγάλο patch.

"Αρχικά είχαμε ετοιμάσει μία σειρά από μικρότερα updates. Αφού είδαμε τι πρέπει να κάνουμε ο στόχος μας είναι να διορθώσουμε τα πράγματα, καλώς εχόντων των πραγμάτων, με ένα patch", ανέφερε ο senior community manager της 505, Jason Ryan, αν και δεν έδωσε ακριβές χρονοδιάγραμμα.

Στο μεταξύ θα υπάρξει ένα άλλο update, το οποίο θα έρθει σύντομα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ρίξετε μία ματιά εδώ. Το Patch είναι ήδη διαθέσιμο για το Switch, ενώ σε PS4 και PC θα φτάσει κάποια στιγμή αργότερα μέσα στη μέρα και στο Xbox One αργότερα μέσα στο μήνα.

Για περισσότερα νέα μείνετε στο IGN Greece.

IGN GreeceΟι developers του Bloodstained: Ritual of the Night μεταφέρουν πόρους για να βελτιώσουν την έκδοση του SwitchΤο στούντιο του Shantae θα βοηθήσει με το Bloodstained: Ritual of the NightΚαθυστέρηση για το Bloodstained: Ritual of the Night

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα