Το "The Man Who Fell to Earth" με τον David Bowie αποκτά τηλεοπτική μεταφορά

Χωρίς τον David Bowie φυσικά.

H κλασική ταινία επιστημονικής φαντασίας με πρωταγωνιστή τον David Bowie, "The Man Who Fell To Earth" θα αποκτήσει τηλεοπτική μεταφορά χάρη στο CBS All Access.

Βασισμένο στο μυθιστόρημα του Walter Trevis, το "The Man Who Fell To Earth" εξιστορεί τις περιπέτειες ενός εξωγήινου που έρχεται

στην Γη από έναν μακρινό πλανήτη για να βρει τρόπο να μεταφέρει νερό πίσω στον δικό του κόσμο. Η κινηματογραφική μεταφορά του 1976 ήρθε από τον Nicolas Roeg και πρωταγωνιστούσε ο γνωστός αστέρας David Bowie στην πρώτη του ταινία ως ο εν λόγω εξωγήινος. H ταινία είχε γραφτεί από τον Paul Mayersberg και άλλοι πρωταγωνιστές ήταν οι Candy Clark, Buck Henry και Rip Torn.

Τα CBS και Tandem Productions έκαναν την ανακοίνωση της μεταφοράς στο Television Critics Association. Όπως στο βιβλίο και στην ταινία, έτσι και η τηλεοπτική μεταφορά θα ακολουθεί έναν εξωγήινο που έρχεται στην Γη "σε ένα σημείο καμπής για την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους και πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν του για να καθορίσει το μέλλον μας".

Οι Alex Kurtzman και Jenny Lumet θα είναι σεναριογράφοι και showrunners, με τον Kurtzman να σκηνοθετεί και κάποια επεισόδια. "Η σειρά θα φανταστεί το επόμενο στάδιο της εξέλιξής μας και θα παρουσιαστεί μέσα από τα μάτια ενός εξωγήινου που πρέπει να μάθει τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος", είπαν οι Kurtzman και Lumet σε κοινή του δήλωση.

Το Television Critics Association Press Tour είναι μια συνέντευξη τύπου που επιτρέπει στα κανάλια και τις συνδρομητικές υπηρεσίες να παρουσιάσουν τα προγράμματά τους. Διαδραματίζεται στην Πασαντίνα της Καλιφόρνια δύο φορές τον χρόνο. Η πρώτη γίνεται τον Ιανουάριο όπου συζητιούνται σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στα μέσα της σεζόν, και η δεύτερη πραγματοποιείται τον Μάιο όπου τα κανάλια αποκαλύπτουν τις νέες τους προσθήκες και τις ανανεώσεις τους για τη νέα τηλεοπτική περίοδο.

Ο Kurtzman έχει υπογράψει μια συμφωνία ύψους $25 εκ. με το CBS για την ανάπτυξη νέων Star Trek projects. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε για τη σειρά με τον Picard, το "Short Treks", το "Lower Decks", τη spin off σειρά με την Captain Emperor Georgiou και τη σειρά κινουμένων σχεδίων σε συνεργασία με το Nickelodeon, ενώ το "Discovery" ανανεώθηκε και για 3η σεζόν και απέκτησε δική του μίνι-σειρά κόμικς.

Για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.

IGN GreeceΤρεις ανανεώσεις σειρών για το CBS"Big Bang" από ανανεώσεις σειρών και νέες κυκλοφορίες στο CBSΟ Rupert Friend του "Homeland" θα πρωταγωνιστήσει στο "Strange Angel" του CBS

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα