Τίτλοι τέλους για το "13 Reasons Why" με την 4η σεζόν του

Σύντομα η προτελευταία.

Λίγο μετά την απρόσμενη κυκλοφορία του trailer εχθές (μπορείτε να το δείτε παρακάτω), το Netflix ανανέωσε το "13 Reasons Why" για μια τέταρτη και τελευταία σεζόν, όπως επιβεβαίωσε το IGN. Η ανανέωση και ανακοίνωση για τη λήξη έρχεται λίγες εβδομάδες πριν την κυκλοφορία του 3ου κύκλου, στις 23 Αυγούστου.

Η 4η σεζόν του εφηβικού δράματος θα ακολουθήσει το βασικό cast της σειράς τη στιγμή που αποφοιτά από το λύκειο. Η παραγωγή του νέου κύκλου έχει ήδη

ξεκινήσει, αν και ακόμα το Netflix δεν ανακοίνωσε ημερομηνία κυκλοφορίας ή αριθμό επεισοδίων.

Η επερχόμενη τρίτη σεζόν διαδραματίζεται 8 μήνες μετά τα γεγονότα της προηγούμενης. Θα επικεντρώνεται στους Clay (Dylan Minnette), Tony (Christian Navarro), Jessica (Alisha Boe), Alex (Miles Heizer), Justin (Brandon Flynn) και Zach (Ross Butler), που προσπαθούν να μοιραστούν το βάρος της συγκάλυψης, ενώ παράλληλα βοηθούν τον Tyler (Devin Druid) να ανακάμψει. Όταν όμως μετά από ένα παιχνίδι, εξαφανιστεί ένας ποδοσφαιριστής, ο Clay θα βρεθεί υπό αστυνομική έρευνα.

Να υπενθυμίσουμε πως ο νέος αυτός κύκλος δεν θα περιλαμβάνει καμία απεικόνιση αυτοκτονίας, με το Netflix να μοντάρει ξανά την τρίλεπτη σκηνή αυτοκτονίας του πρώτου κύκλου πριν από έναν μήνα περίπου, δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία της. "Μάθαμε από πολλούς νέους πως το '13 Reasons Why' τους ενθάρρυνε να αρχίσουν να μιλάνε για δύσκολα θέματα, όπως η κατάθλιψη και η αυτοκτονία και να ζητήσουν βοήθεια, πολύ συχνά για πρώτη φορά", είχε πει το Netflix τότε. "Καθώς ετοιμάζουμε να λανσάρουμε την τρίτη σεζόν αργότερα το καλοκαίρι, έχουμε τον νου μας για την τρέχουσα συζήτηση γύρω από τη σειρά. Οπότε, με τη συμβουλή των ιατρών εμπειρογνωμόνων, συμπεριλαμβανομένης της Dr. Christine Moutier, Επικεφαλής του Αμερικανικού Ιδρύματος Πρόληψης Αυτοκτονιών, αποφασίσαμε με τον δημιουργό Brian Yorkey και τους παραγωγούς, να κάνουμε ξανά μοντάζ τη σκηνή της Hannah που αυτοκτονεί στην 1η σεζόν".

Όσο για τη σειρά εν γένει, ο πρώτος κύκλος του "13 Reasons Why" βασίστηκε στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Jay Asher, με τις επόμενες σεζόν να έχουν πρωτότυπες ιστορίες.

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN Greece13 Reasons Why/Δεκατρία Γιατί: Σεζόν 3 | Επίσημο τρέιλερ | NetflixΠράσινο φως δίνει το Netflix στον τρίτο κύκλο του "13 Reasons Why"Αναβολή της πρεμιέρας του "13 Reasons Why" μετά από τα τραγικά γεγονότα της Σάντα Φε

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα