Ευχάριστα νέα για τον Αμπέλ Φερέιρα!


Κάθε λόγο να χαμογελάει είχε ο Αμπέλ Φερέιρα μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης του ΠΑΟΚ. Κι αυτός είχε να κάνει με την απρόσκοπτη επιστροφή τόσο του Δημήτρη Πέλκα όσο και του Άντερσον Εσίτι σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, αποδεικνύοντας εμπράκτως πως τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν ήταν επιπόλαια και υπολογίζονται κανονικά για το σημαντικότατο ματς της προσεχούς εβδομάδας με τον Άγιαξ.

Ακόμη κι οι δυο απουσίες που προέκυψαν, του Ελ Καντουρί και του Ενρίκε δεν είναι κάτι που προκαλεί
ανησυχία. Ο Μαροκινός χαφ του «Δικεφάλου» λόγω ενοχλήσεων από χτύπημα στο τελευταίο φιλικό που έδωσε η ομάδα επί ολλανδικού εδάφους, κρίθηκε φρόνιμο να παραμείνει στο γυμναστήριο κάνοντας αποθεραπεία κι αποφόρτιση, ενώ ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έχει μια επιβάρυνση στους οπίσθιους μηριαίους, η κατάστασή του αντιμετωπίζεται από το ιατρικό τιμ και σε συνάρτηση με την αντίδρασή του οργανισμού του στο επόμενο σαράντα οκτάωρο θ’ αποφασιστεί το πώς θα πορευτεί.

Σ’ ότι αφορά αμιγώς το πρόγραμμα της ομάδας, ο 41χρονος Πορτογάλος τεχνικός συνέχισε την έντονη δουλειά πάνω στην τατική, απολύτως προσαρμοσμένης στα δεδομένα της επικείμενης αναμέτρησης με τους Ολλανδούς. Αυτό περιελάμβανε, ασκήσεις για την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, όπως και «διπλό» με διαρκείς παρεμβάσεις της τεχνικής ηγεσίας. Το αυριανό προπονητικό ραντεβού έχει οριστεί για τις 09.00 αλλά αυτήν τη φορά στο γήπεδο της Τούμπας.
Keywords
Τυχαία Θέματα