Γκίας Ζαχίντ: Εγκέφαλος και προπονητής στο γήπεδο

13:56 2/8/2019 - Πηγή: Sportime

Γκίας Ζαχίντ: Ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός, μόλις είναι 100% έτοιμος, μπορεί να αποτελέσει όλο το μυαλό του Παναθηναϊκού.

Είναι από τα στοιχήματα του Γιώργου Δώνη. Ανάμεσα στις ατάκες του προπονητή του Παναθηναϊκού, στη μεγάλη απολογιστική συνέντευξη που παραχώρησε, λογικό είναι την προσοχή να την κέρδισαν αυτές που αφορούν τα όνειρά του για το μέλλον της ομάδας.

Ωστόσο επί των αγωνιστικών ζητημάτων

αποκάλυψε πράγματα που για την οικονομία της χρονιάς μπορούν να αποδειχτούν εξαιρετικής σημασίας. Ο ρόλος, για παράδειγμα, που αναμένεται να έχει ο Γκίας Ζαχίντ στο γήπεδο. Ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός είναι επιλογή 100% του 49χρονου προπονητή. Δεν είναι θέμα βάρους ή ενδεχόμενης πίεσης που μπορεί να έχει για να βγει ο παίκτης.

Γκίας Ζαχίντ: Το μυαλό στο χορτάρι

Ο Ζαχίντ ήρθε δανεικός, μετά από σειρά επεισοδίων, στον Παναθηναϊκό για να είναι το μυαλό του Δώνη στο γήπεδο. Ανάμεσα στον αθλητή και τον προπονητή υπάρχει χημεία. Αυτός τον πήρε από τη Βαλερένγκα στον ΑΠΟΕΛ. Με αυτόν έκανε τα καλύτερά του παιχνίδια στην Κύπρο. Με αυτόν ήρθε η πρόταση της Μπασακσεχίρ, που απορρίφθηκε ως μικρή ενώ ξεπερνούσε τα 3 εκατ. ευρώ! Με λόγια απλά ο 24χρονος δουλεύει καλά και αποδίδει κάτω από τις οδηγίες του ανθρώπου που τον επέλεξε και στο «τριφύλλι».

Πέρασε, επίσης, στα ψιλά αλλά ποιος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στα ντουζένια του χαρίζει χρήματα συμβολαίου για να φύγει από μία ομάδα που ανήκει και να δοθεί δανεικός; Ο Ζαχίντ παραδέχτηκε ότι συνέβη αυτό στη συνέντευξή του στο Sportime. Δείχνει την κάψα να πετύχει και την πραγματικότητα ότι στην Κύπρο δεν βλέπει το μέλλον του, αλλά στην Ελλάδα. Όσο πρόωρο και να μοιάζει αυτό.

«Μιλάει» στην μπάλα…

Όπως παραδέχτηκε ο Γιώργος Δώνης στο Sportime, στην έντυπη έκδοση της Πέμπτης (1/8), δεν έχει δει τον Ζαχίντ πιο βαρύ αγωνιστικά! Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί δουλειά ακόμη, για να τον φέρει στο επίπεδο που θέλει. Όχι τόσο με τη Φένλο, αλλά σίγουρα με την Μπρέντα ο Νορβηγός (με πακιστανικές ρίζες) έδειξε πως «μιλάει» στην μπάλα. Ποιότητα και τεχνική που δεν ξεχειλίζει στο ρόστερ των «πράσινων». Κατέβασμα και κουβάλημα της μπάλας, επιπέδου αρτίστα.

Μόλις είναι έτοιμος στο 100%, ο Γκίας Ζαχίντ θα πρέπει να αρχίσει να αποδίδει στον ρόλο του… προπονητή εντός γηπέδου. Ο Δώνης είναι βέβαιος ότι μπορεί να τα βγάλει πέρα.

The post Γκίας Ζαχίντ: Εγκέφαλος και προπονητής στο γήπεδο appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα