Να αποφύγουν την έκπληξη θέλουν οι Άγγλοι

Οι «πολίτες» υποδέχονται στο «Etihad» τους «βασιλικούς μπλε», έχοντας ένα σημαντικό προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι στη Γερμανία για την πρόκριση στα προημιτελικά.

Οι Άγγλοι έχουν το πλεονέκτημα και θέλουν να αποφύγουν το παράδειγμα της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία για ακόμη μία φορά έμεινε εκτός συνέχειας, ούσα φαβορί απέναντι στη Γιουνάιντετ, πριν φυσικά ανατραπεί το υπέρ της 2-0 στο «Old Trafford», με την εντός έδρας ήττα με 3-1.

Τα κοινά σημεία, που οδηγούν στη σύγκριση των δύο ομάδων είναι τα... αφεντικά
από το Κατάρ και η θέληση τους να διακριθούν στη διοργάνωση, με οποιοδήποτε κόστος.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα αντιλαμβάνεται την πίεση και τη... δίψα για μια πορεία προς τον τελικό που υπάρχει στον σύλλογο και θέλει να αποφύγει ένα ενδεχόμενο... στραπάτσο με τη Σάλκε, η οποία όμως δεν έχει την παράδοση με το μέρος της.

Συγκεκριμένα, οι Γερμανοί στα τελευταία έξι ματς με αγγλικούς συλλόγους μετρούν δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, ενώ το 3-2 έχει ανατραπεί μόλις μία φορά στην ιστορία της διοργάνωσης.

Από την άλλη η Μάντσεστερ Σίτι μετρά μόλις μία νίκη στα πέντε της εντός παιχνίδια στη φάση των «16», με την αγωνιστική της φόρμα μέσα στο 2019 πάντως, να δείχνει πως θα φτάσει και στη δεύτερή της.

Οι «πολίτες» έχουν εννέα συνεχόμενες νικηφόρες αναμετρήσεις στο «Etihad» σε όλες τις διοργανώσεις, με τον συντελεστή τερμάτων να βρίσκεται στο 39-3.
Keywords
Τυχαία Θέματα