H Lucy Hale πρωταγωνιστεί στη spinoff σειρά του "Riverdale", "Katy Keene"

Στον ομώνυμο ρόλο, φυσικά.

Η Lucy Hale, γνωστή μέσα από τη σειρά "Pretty Little Liars", θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά "Katy Keene", στον ομώνυμο ρόλο.

Σύμφωνα με το Deadline, η σειρά θα αποτελέσει spinoff του "Riverdale" και θα δημιουργηθεί από τον Roberto Aguirre-Sacasa και τις εταιρείες Berlanti Productions και Warner Bros. TV για το CW. Εκτελεστικοί παραγωγοί θα είναι οι Greg Berlanti, Sarah

Schechter και Jon Goldwater, και πρόεδρος της Archie Comics. Σκηνοθέτης θα είναι η Maggie Kiley (Riverdale).

Η ιστορία θα επικεντρώνεται γύρω από την Katy Keene, η οποία έχει σαν όνειρό της να γίνει σχεδιάστρια μόδας, και τη ζωή της στην Νέα Υόρκη. Στην προσπάθεια να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, θα δουλέψει σε ένα εμπορικό κέντρο, ενώ θα έχει για παρέα της την Josie McCoy (Ashleigh Murray), η οποία θέλει να γίνει τραγουδίστρια, και άλλους δύο φίλους της. Η σειρά θα είναι μιούζικαλ και θα βλέπουμε τους τέσσερις φίλους καθώς προσπαθούν να επιβιώσουν στην πόλη. Μέχρι στιγμής, το πράσινο φως έχει πάρει μόνο το πιλοτικό επεισόδιο και όχι ολόκληρη η σεζόν.

Η Hale είναι ήδη γνωστή στο κανάλι, μέσω της σειράς "Life Sentence", η οποία διήρκεσε μόνο για μία σεζόν. Πρόσφατα την είδαμε στην ταινία "Truth or Dare" του Jeff Wadlow, αλλά και στην ταινία της Olivia Milch, "Dude". Αναμένουμε να τη δούμε στο "Fantasy Island" πλάι στους Michael Pena και Maggie Q, αλλά και στο "A Nice Girl Like You" των Chris και Nick Riedell.

To "Riverdale", όπως και άλλες σειρές του καναλιού, έχει ανανεωθεί ήδη για 3η σεζόν, ενώ πρόσφατα έχασε ένα μέλος του cast του, τον Luke Perry. Για περισσότερα νέα στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN Greece Πρώτο full trailer για την τελευταία σεζόν του Game of Thrones Ο Luke Perry έφυγε απ' τη ζωή Ο Παραμυθένιος Κήπος 2019: Fantasy Choir

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα