«Κλειδί» της ανατροπής ο Ρονάλντο

Με οδηγό τον Κριστιάνο Ρονάλντο θα κυνηγήσει τη μεγάλη ανατροπή στο «Στάδιο Γουβέντους» η «Γηραιά Κυρία», κόντρα στην σκληροτράχηλη ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ο Πορτογάλος άσος είναι ο άνθρωπος των μεγάλων αγώνων και απέναντι στον σύλλογο της Μαδρίτης θα προσπαθήσει να κρατήσει την παράδοση που έχει ενάντιά του, μετρώντας 22 γκολ σε 32 παιχνίδια.

Άλλωστε, ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους μετακόμισε το καλοκαίρι
στην Ιταλία προκειμένου να οδηγήσει τους «μπιανκονέρι» στην κατάκτηση του Champions League και θέλει να «τραβήξει» την ομάδα του, σε μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές της ιστορίας της.
Η «Γηραιά Κυρία» δεν έχει επιστρέψει ποτέ από εις βάρος της 2-0, εν αντιθέσει με τον Κριστιάνο, ο οποίος το έχει καταφέρει στο παρελθόν με τη φανέλα της Ρεάλ, τη σεζόν 2015-16, στον προημιτελικό της διοργάνωσης κόντρα στη Βόλφσμπουργκ.

Σε εκείνη την αναμέτρηση ο Ρονάλντο είχε πετύχει μάλιστα χατ τρικ (3-0 το αποτέλεσμα), πριν πανηγυρίσει στο τέλος της σεζόν την πρώτη από τις τρεις συνεχόμενες κατακτήσεις του Champions League.

Φυσικά, το έξτρα κίνητρο του Πορτογάλου στο να αποτρέψει τον αποκλεισμό είναι και το γεγονός πως θέλει να φτάσει στην κορυφή της διοργάνωσης για τέταρτη σερί φορά και να γράψει άλλο ένα «χρυσό» κεφάλαιο στην τεράστια καριέρα του.
Από την άλλη, η Ατλέτικο δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει να συμβεί αυτό, καθώς παραμένει αήττητη στα τέσσερα παιχνίδια της με ιταλικές ομάδες, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν έχει αποκλειστεί ποτέ, όταν έχει προβάδισμα από το πρώτο ματς.

Τέλος, οι Ισπανοί έχουν προκριθεί και στα πέντε παιχνίδια τους που είχαν για... προίκα ένα 2-0.
Keywords
Τυχαία Θέματα