Ο Tom Holland και τα αδέρφια Russo συνεργάζονται σε μια νέα ταινία

Μην μπερδευτείτε, η ταινία δεν έχει σχέση με το MCU!

Ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Spider-Man στο MCU, Tom Holland, βρίσκεται σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στην νέα ταινία των αδερφών Russo, "Cherry".

Σύμφωνα με το Variety, οι Joe και Anthony Russo θα σκηνοθετήσουν το σενάριο της Jessica Goldberg, γνωστή μέσα από τη σειρά του Hulu, "The Path". Την παραγωγή θα αναλάβουν οι σκηνοθέτες μέσω της εταιρείας τους, AGBO, η οποία απέκτησε τα

δικαιώματα του μυθιστορήματος του Nico Walker, πέρυσι. Τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν τον Αύγουστο.

Το μυθιστόρημα είναι αυτοβιογραφικό και περιστρέφεται γύρω από την ζωή του Walker, ο οποίος παράτησε το πανεπιστήμιο, υπηρέτησε τον Αμερικάνικο Στρατό στο Ιράκ, επέστρεψε αποσπώντας μετάλλια και διακρίσεις, υπέφερε από μετά-τραυματικό στρες και εθίστηκε στα οπιοειδή. Για να αγοράζει ηρωίνη, έκλεψε 11 τράπεζες σε τέσσερις μήνες, συνελήφθη και μπήκε φυλακή για 11 χρόνια. Κατά τη φυλάκιση του, έγραψε το μυθιστόρημα, ενώ αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος τον Νοέμβριο του 2020.

Τα αδέρφια Russo έχουν συνεργαστεί με τον Holland σε τρεις ταινίες: "Captain America: Civil War", "Avengers: Infinity War" και στο επερχόμενο "Avengers: Endgame". Ο Holland, όπως θυμόμαστε, είχε αυτοσχεδιάσει στην τελική του σκηνή για το "Infinity War", κάτι το οποίο μπορεί να έπαιξε ρόλο στην απόφαση των σκηνοθετών να τον σκεφτούν για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ερχόμενες ταινίες του MCU είναι τα "Avengers: Endgame" (25 Απριλίου στην Ελλάδα) και "Spider-Man: Far From Home" (5 Ιουλίου 2019 στις ΗΠΑ), ενώ στους κινηματογράφους παίζεται μεταξύ άλλων, το "Captain Marvel".

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN Greece Avengers: Endgame - IMAX Side-by-Side Trailer Comparison Οι νέες αφίσες της εβδομάδας 04/03 - 10/03 The Beach Bum - Επίσημο Red Band Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα