O Taika Waititi σε πολλαπλό ρόλο για τη σειρά "Time Bandits"

Ουάου!

Ο Taika Waititi, γνωστός για τη σκηνοθεσία του "Thor: Ragnarok", λέγεται ότι θα κατέχει πολλαπλό ρόλο για το πιλοτικό επεισόδιο της επερχόμενης σειράς της Apple, "Time Bandits".

Σύμφωνα με το Deadline, ο Waititi θα είναι σκηνοθέτης, σεναριογράφος και εκτελεστικός παραγωγός του επεισοδίου. Η σειρά θα αποτελεί remake της κλασικής ταινία του Terry Gilliam, ο οποίος μαζί με τον Dan Halsted (People of Earth) θα είναι παραγωγοί της σειράς. Παραγωγοί θα είναι και οι εταιρίες Anonymous

Content, Paramount Television και Media Rights Capital.

Στην αυθεντική ταινία του '81 πρωταγωνιστούσαν οι Sean Connery, John Cleese και Shelley Duvall. Η ιστορία περιστρέφονταν γύρω από ένα 11χρονο αγόρι με τρελή φαντασία και αγάπη για την ιστορία, το οποίο ταξιδεύει στον χρόνο με έξι νάνους για να κλέψει μεγάλους θησαυρούς. Στην ταινία βλέπουμε ιστορικές και μυθολογικές φιγούρες, όπως οι Αγαμέμνονας, Ναπολέοντας και Ρομπέν των Δασών.

Η Apple αγόρασε τα δικαιώματα του "Time Bandits" πέρυσι. Ετοιμάζει μια άτιτλη ακόμα δραματική σειρά με πρωταγωνίστρια την Brie Larson, την ταινία "On the Rocks" της Sofia Coppola, αλλά και μια μίνι δραματική σειρά με πρωταγωνίστρια την Jennifer Garner και σκηνοθέτη τον J.J. Abrams.

Ο Waititi ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει επεισόδιο για την επερχόμενη σειρά του Disney+, "Star Wars: The Mandalorian" και την τηλεοπτική μεταφορά του "What We Do in the Shadows" στο FX.

Για περισσότερα νέα στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN Greece Η Captain Marvel θα πρωταγωνιστήσει σε δραματική σειρά της Apple Πρώτο full trailer για την τελευταία σεζόν του Game of Thrones Ο Luke Perry έφυγε απ' τη ζωή

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα