Μεγαλύτερο σε διάρκεια το "Doctor Sleep" από την "Λάμψη"

Πόσο θα κρατήσει αυτός ο εφιάλτης;

Μεγαλύτερο σε διάρκεια θα είναι το "Doctor Sleep" από τον προκάτοχό του "The Shining".

Σύμφωνα με αφιέρωμα του The Playlist (μέσω Collider), το επερχόμενο sequel θα έχει διάρκεια 152 λεπτά, δηλαδή 2 ώρες και 32 λεπτά, σε αντίθεση με την πρώτη ταινία του Stanley Kubrick που είχε διάρκεια 146, δηλαδή 2 ώρες και 26 λεπτά.

Την επιβεβαίωση έδωσε και ο σκηνοθέτης της ταινίας, Mike Flanagan, ο οποίος απαντώντας σε ένα tweet,

είπε, "Ναι, ίσως θα ήταν καλό να πάρετε το μικρό αναψυκτικό…".

Αυτή θα είναι η δεύτερη ταινία βασισμένη σε μυθιστόρημα του Stephen King, η οποία ξεπερνά τις δυόμιση ώρες σε διάρκεια, για φέτος. Η πρώτη ήταν το "IT: Chapter Two" που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη λέει τα εξής, "Ακόμα τρομοκρατημένος από το τραύμα που προκλήθηκε όταν ήταν παιδί στο Overlook, ο Dan Torrance (Ewan McGregor) έχει παλέψει για να βρει λίγη ηρεμία. Αλλά αυτή διαταράσσεται όταν συναντά την Abra, μια γενναία έφηβη (Kyliegh Curran) με το δικό της δυνατό χάρισμα, γνωστό ως 'shine'. Αναγνωρίζει ότι ο Dan μοιράζεται τη δύναμή της, και του ζητά απελπισμένα βοήθεια ενάντια της Rose the Hat και των ακολούθων της, τους True Knot, οι οποίοι έχουν θυσιάσει πολλούς αθώους στην αναζήτηση της αθανασίας".

H ταινία έχει γραφτεί και σκηνοθετηθεί από τον Mike Flanagan και εκτός των προαναφερθέντων θα πρωταγωνιστήσουν και οι Rebecca Ferguson, Carl Lumbly, Zahn McClarnon, Emily Alyn Lind, Bruce Greenwood, Jocelin Donahue, Alex Essoe και Cliff Curtis.

Το "Doctor Sleep" θα κυκλοφορήσει στις 7 Νοεμβρίου στη χώρα μας.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN GreeceΣτο "Shining" αποτίουν φόρο τιμής οι νέες αφίσες του "Doctor Sleep"Ο Danny αντιμετωπίζει το παρελθόν του στο τελικό trailer του "Doctor Sleep"Doctor Sleep - Official Teaser Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα