«Εγώ, ο Ντάνιελ Μπλέικ» του Κεν Λόουτς: Ο αγώνας για επιβιώση και το δικαίωμα στην εργασία

Δύο χρόνια μετά το «Jimmy's Hall», ο Κεν Λόουτς επιστρέφει με το εξαιρετικό και βραβευμένο φιλμ «Εγώ, ο Ντάνιελ Μπλέικ». Πολιτική και κοινωνικός προβληματισμός στην μεγάλη οθόνη, με έντονη κριτική ματιά, αλλά και με κοινωνικές ευαισθησίες. Προβάλλεται με ελεύθερη είσοδο στο πλαίσιο του Αφιερώματος: «Η αθέατη όψη. Οράματα και θραύσματα ενός “καλύτερου καιρού”».

Οράματα και θραύσματα ενός «καλύτερου καιρού»

Δύο χρόνια μετά το «Jimmy's Hall», ο Κεν Λόουτς επιστρέφει με το εξαιρετικό

και βραβευμένο φιλμ «Εγώ, ο Ντάνιελ Μπλέικ». Πολιτική και κοινωνικός προβληματισμός στην μεγάλη οθόνη, με έντονη κριτική ματιά, αλλά και με κοινωνικές ευαισθησίες. Προβάλλεται με ελεύθερη είσοδο στο πλαίσιο του Αφιερώματος: «Η αθέατη όψη. Οράματα και θραύσματα ενός “καλύτερου καιρού”».

Οράματα και θραύσματα ενός «καλύτερου καιρού»

Από το θρυλικό «MASH», στην «Άγρια Συμμορία» του Σαμ Πέκινπα και από την εξαιρετική «Φωτογραφία» του Νίκου Παπατάκη, μέχρι τις «Άγριες Φράουλες» του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν και το βραβευμένο με Χρυσό Φοίνικα φιλμ του Κεν Λόουτς, «Εγώ, ο Ντάνιελ Μπλέικ». Δεκατρείς σπουδαίες ταινίες προβάλλονται με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, στο πλαίσιο του Αφιερώματος: «Η αθέατη όψη. Οράματα και θραύσματα ενός “καλύτερου καιρού”».


Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα