Μαρκό: «Δυνατή» μεταγραφή με Ατματζίδη

Οι μεταγραφές ολοκληρώνονται στα τέλη Οκτώβρη για τις ομάδες στη Γ’ εθνική και η Μαρκό έκανε κίνηση-ματ, ενισχύοντας σημαντικά το έμψυχο δυναμικό της.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου ήρθαν σε συμφωνία με τον Παναγιώτη Ατματζίδη, ο οποίος και θα δυναμώσει το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Ο 33άχρονος μεσοεπιθετικός έδωσε τα χέρια με την διοίκηση και θα αποτελέσει ένα ακόμα δυνατό… όπλα στα χέρια του Δημήτρη Παπασπύρου, ενόψει της δύσκολης συνέχειας στον 6ο όμιλο της Γ’ εθνικής.

Ο

πολύπειρος ποδοσφαιριστές έμεινε ελεύθερος από την Προοδευτική, στην οποία αγωνίστηκε στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν στην Α’ ΕΠΣ Πειραιά.

Πέρσι πανηγύρισε με τον Ιωνικό την άνοδο στη Football League, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ακράτητο, Ασπρόπυργο, Βύζαντα Μεγάρων, Παναχαϊκή, Καλλιθέα, Παναιγιάλειο, Άρη, Τρίκαλα, Πανσερραϊκό, Ρόδο, Ασπρόπυργο και Κόρινθο.

Η Μαρκό είναι μία από τις ομάδες που θα προσπαθήσουν να κάνουν μία καλή πορεία και αν μπορέσουν να κυνηγήσουν την πρώτη θέση του ομίλου, η οποία οδηγεί στα μπαράζ ανόδου στη Football League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παντέλης για την μπουνιά: «Δεν μπορείς να κερδίσεις έναν βλάκα»!

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Μαρκό: «Δυνατή» μεταγραφή με Ατματζίδη appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα