Παυλίδης: “Θέλουμε να παίζουμε επιθετικά” (video)

Ο Βαγγέλης Παυλίδης υπογράμμισε πως η φιλοσοφία που θέλει να περάσει ο Τζον Φαν’τ Σχιπ στην εθνική Ελλάδος είναι επιθετική και σιγά-σιγά οι διεθνείς προσαρμόζονται σε αυτή.

Ο Έλληνας διεθνής μίλησε στον Αποστόλη Λάμπο, αναφέρθηκε στο γκολ που σημείωσε στη νίκη 2-1 επί της Βοσνίας, το οποίο ήταν το πρώτο του με την εθνική, καθώς επίσης και στο μέλλον του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Για το ωραίο γκολ που πέτυχε: «Περίμενα την πάσα του
Μάνταλου και ήθελα να την εκμεταλλευτώ. Ασυναίσθητα μου βγήκε η κίνηση. Εμένα μου βγήκε αυτό και ευτυχώς μπήκε γκολ».

Για την σκληρή δουλειά των τελευταίων ημερών: «Δουλέψαμε σκληρά το τελευαίο διάστημα. Ξέραμε ότι έπρεπε να κάνουμε κάτι για να αλλάξει η εικόνα μας. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και πιστεύω ότι φάνηκε στο γήπεδο. Ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε για να κερδίσουμε και γι αυτό πήραμε τη νίκη".

Για τις επιλογές του Φαντ Σχιπ και το κλίμα στην ομάδα: «Είναι λυπηρό για μας που δεν έρχεται ο κόμσος στο γήπεδο, αλλά προσπαθούμε να το αλλάξουμε αυτό γιατί θέλουμε να είναι δίπλα μας ο κόμσος και να μας υποστηρίζει. Εμείς πα΄ζιουμε για τον κόμσο και την πατρίδα μας. Με την εμφάνιση στην Ιταλία και την σσημερινή φωνάζουμε στο κόσμο να γυρίσει στην Εθνική".

Για τι είπε ο προπονητής στα αποδυρήρια: «Ήταν πολύ χαρούμενος που δουλέψαμε σωστά το πλάνο του. Στην Ιταλία δεν ήρθε το αποτέλεσμα, ήρθε τώρα και στη συνέχεια νομίζω ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα".
Keywords
Τυχαία Θέματα