Νέες πληροφορίες για το Blackout Mode του Call of Duty: Black Ops 4

Διασκορπισμένα power-ups.

Το Blackout mode του Call of Duty: Black Ops 4 θα εμπεριέχει διάφορα power-ups τα οποία θα βρίσκονται διασκορπισμένα στον χάρτη.

Σύμφωνα με τη συνέντευξη που παραχώρησε ο design director της Treyarch, David Vonderhaar επεξήγησε ότι οι παίκτες θα μπορούν να συλλέξουν και να χρησιμοποιήσουν τα εν λόγω

power-ups, προειδοποιώντας ότι θα έχουν χρονικό περιθώριο στο οποίο θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν. Παράλληλα ανέφερε ότι θα καταλαμβάνουν χώρο στο inventory του, συμβουλεύοντας σύνεση κατά την επιλογή τους.

Επίσης το Game Informer αποκάλυψε μερικά από τα perks που θα μπορούν αποκτήσουν οι παίκτες μέσω των εν λόγω consumables:

Paranoia - Προειδοποιεί τον παίκτη με έναν ήχο ότι κάποιος αντίπαλος τους στοχεύει.Outlander - Θα δέχεστε λιγότερη ζημιά από τον κύκλο και θα αυξάνεται η ταχύτητά σας,Consumer - Ο χρόνος για την αναπλήρωση των πόντων ζωής ή του revival των συμμάχων σας μειώνεται κατά 20%.Skulker - Κινήστε πιο γρήγορα είτε prone είτε crouching.Stimulant - Λαμβάνεται επιπλέον 100 πόντους ζωής.Iron Lungs - Μπορείτε να κρατήσετε την αναπνοή σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.Looter - Σας επιτρέπει να δείτε τα διάφορα αντικείμενα που υπάρχουν στο παιχνίδι, που βρίσκονται πίσω από τοίχους.Dead Silence - Μειώνει τον θόρυβο που κάνουν τα βήματά σας.

Αυτές οι πληροφορίες έρχονται λίγα εικοσιτετράωρα μετά την αποκάλυψη του χάρτη και του αριθμού των ατόμων που θα υπάρχουν σε κάθε match.

Το Call of Duty: Black Ops 4 μαζί με το Blackout Mode θα κυκλοφορήσουν στις 12 Οκτωβρίου για PS4, Xbox One και Η/Υ, ενώ η beta έκδοση του Blackout θα γίνει διαθέσιμη για το PS4 στις 10 Σεπτεμβρίου.

Ο Βασίλης Αλεπόπουλος είναι αρθρογράφος στο GR IGN και μπορείτε να τον κάνετε summon στο Twitter ή στο Facebook.

IGN GreeceΑποκαλύφθηκε ο αριθμός παικτών στo Call of Duty: Black OPS 4 BlackoutSDCC 2018: Ανακοινώθηκε η Mystery Box Collector's Edition του Call of Duty: Black Ops 4Call of Duty: Black Ops 4 Blackout: Ανακοινώθηκε η Beta του Multiplayer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα