Με Πασχαλάκη βασικό η Εθνική!

Ο Τζον Φαντ Σχιπ έκανε την έκπληξη και αναμένεται να έχει στο αρχικό σχήμα τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ ο οποίος ήταν αρχικά εκτός αποστολής. Χατζηδιάκος, Μπακασέτας, Λημνιός στην ενδεκάδα.

Από προχθές σας είχαμε αναλύσει πλήρως το πλάνο που είχε στο μυαλό του ο Τζον Φαντ Σχιπ σε ότι έχει να κάνει με τον τρόπο που θα αγωνιστεί στο ματς με την Ιταλία η Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr
ο Ολλανδός τεχνικός έχει κατασταλάξει στο σχήμα που θα παρατάξει ώστε να εφαρμόσει αυτό το πλάνο. Με έκπληξη στη θέση ένα, ο Πασχαλάκης αναμένεται να είναι βασικός. Στόπερ οι Σιόβας και Χατζηδιάκος, δεξιά ο Μπακάκης και αριστερά ο Σταφυλίδης στην άμυνα. O αμυντικός της Χοφενχάιμ θα είναι και ο αρχηγός, ως ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές (27).

Στο κέντρο οι τρεις χαφ θα είναι ο Κουρμπέλης με τον Ζέκα δεξιά του και τον Μπουχαλάκη αριστερά του. Στην κορυφή του διαμαντιού θα είναι ο Μπακασέτας.

Στην επίθεση οι δύο θα είναι ο Κουλούρης με τον Λημνιό, οι οποίοι σε φάση άμυνας θα ανοίγουν στα άκρα και η διάταξη θα μοιάζει με 4-3-3 με τον Μπακασέτα πρώτο αμυντικό.
Keywords
Τυχαία Θέματα