Συνέντευξη στους New York Times έδωσε ο PewDiePie

Και τα είπε όλα.

O PewDiePie έδωσε συνέντευξη στους New York Times και μίλησε για τις πολιτικές του απόψεις, τα λάθη του και αν σκοπεύει να αποσυρθεί.

Οι Times φρόντισαν να τον ρωτήσουν τα πάντα: από τις πρώτες μέρες της επιτυχίας του μέχρι και την εποχή που είχε χαρακτηριστεί από κάποιους ως Αντισημιτιστής. Φυσικά δεν θα ξέχναγαν την περίοδο που παραλίγο να χάσει τα Maker Studios

εξαιτίας μιας ερωτικής παρωδίας του Frozen της Disney.

Τελικά κάποια στιγμή αργότερα θα χάσει τα Maker Studios εξαιτίας κυρίως ενός άρθρου που έγραψε η Wall Street Journal αναφέροντας τα πιο αμφιλεγόμενα βίντεο του.

"Ήμουν σε ένα μικρό εξοχικό χωρίς καν ίντερνετ και μόλις το άρθρο αυτό κυκλοφόρησε και γύρισα σπίτι είδα στο Twitter post από την J.K Rowling στο οποίο με έλεγε φασίστα. Ήμουν σε φάση πώς έγινε όλο αυτό; Είναι τρελό". Ο ίδιος απάντησε με ένα βίντεο παρωδία ονόματι "Pew News".

Σχετικά τώρα με τις πολιτικές του απόψεις, ξεκαθάρισε ότι δεν είναι Αντισημιτιστής αλλά τόνισε ότι βρίσκεται κάπου στο κέντρο. Το "Subscribe to PewDiePie" χρησιμοποιήθηκε κάποια στιγμή από ένα αγγλικό κόμμα αλλά ο ίδιος δεν είχε καμία σχέση με αυτό.

Όταν ρωτήθηκε αν θα σταματούσε ποτέ το YouTube ο ίδιος απάντησε "Μην με δελεάζεις."

Μπορείτε να διαβάσετε όλη του τη συνέντευξη εδώ.

IGN GreeceGears 5 Story Trailer - Gamescom 2019Blair Witch Story Trailer - Gamescom 2019Το ψυχολογικό Moons of Madness αποκτάει ημερομηνία κυκλοφορίας

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα