Ρόλο κακιάς αναμένεται να αναλάβει η Idina Menzel

Στον ρόλο της κακιάς μητριάς.

To σατανικό της γέλιο προβάρει η Idina Menzel, η ηθοποιός που δανείζει τη φωνή της στην Elsa του "Frozen", καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις για την ένταξή της στο cast της επερχόμενης ταινίας της Sony, "Cinderella".

Σύμφωνα με το Variety, η Menzel πρόκειται να γίνει, αν καταλήξει η συμφωνία, η Lady Tremaine, η κακιά μητριά της Σταχτοπούτας, ρόλο που κατέχει η γνωστή τραγουδίστρια Camila Cabello. Η

ταινία λέγεται πως θα έχει μια πιο μουσικοχορευτική χροιά, σε αντίθεση με την εκδοχή του Kenneth Branagh (2015) με την Lily James στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η εν λόγω ταινία είχε κέρδη ύψους $543 εκ. παγκοσμίως και μπορείτε να θυμηθείτε τη γνώμη μας εδώ.

H Idina Menzel στο "Glee"

Εκτός της Menzel , και η Billy Porter βρίσκεται στο στάδιο συζητήσεων για την ένταξή της στο cast ως η νεραϊδονονά της Σταχτοπούτας. Σκηνοθέτης και σεναριογράφος θα είναι ο Kay Cannon (Blockers), ενώ η Cabello θα βοηθήσει και στη μουσική της ταινίας. Ο James Corden και ο Leo Pearlman θα είναι παραγωγοί.

Η ηθοποιός έχει παίξει στην ταινία "Enchanted" (2007), ενώ για τον ρόλο της ως Elphaba στο μιούζικαλ του Broadway, "Wicked", κέρδισε βραβείο Tony. Αναμένουμε να τη δούμε στο "Uncut Gems" πλάι στον Adam Sandler και να ακούσουμε τη φωνή της μέσω της Elsa στο "Frozen 2". Πρόσφατα ακούσαμε μέρος του νέου τραγουδιού με τον τίτλο "Into the Unknown". Το "Cinderella" έχει ξαναζωντανέψει στη μεγάλη οθόνη με την live-action κινηματογραφική μεταφορά του 1997 με τους Brandy και Whitney Houston, ενώ από την Disney έχουμε δει και την ταινία κινουμένων σχεδίων του 1950.

Άγνωστες παραμένουν πολλές πληροφορίες ακόμα, αλλά εσείς μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να μαθαίνετε πρώτοι ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN GreeceΗ Cinderella βασίλισσα του Box OfficeCinderella Review Πρώτες φωτογραφίες από το Frozen Fever

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα