To "Murder Mystery" του Adam Sandler αποκτά sequel

To ζευγάρι δαιμόνιων "ντετέκτιβ" επιστρέφει!

Περισσότερο μυστήριο και κωμωδία θέλει να μας φέρει το Netflix, καθώς το "Murder Mystery" θα αποκτήσει sequel.

Σύμφωνα με το THR, ο σεναριογράφος της πρώτης ταινίας, James Vanderbilt, θα επιστρέψει στον ίδιο ρόλο και για τη δεύτερη, ενώ αναμένεται να επιστρέψει και το πρωταγωνιστικό ζευγάρι

των Adam Sandler και Jennifer Aniston, αν και δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημο ακόμα. Οι Sandler και Aniston έχουν ξαναδουλέψει στο παρελθόν, στην κωμωδία "Just Go With It" (2011).

Η πρώτη ταινία σκηνοθετήθηκε από τον Kyle Newacheck και εξιστορούσε τις περιπέτειες ενός ζευγαριού που πάνε διακοπές στην Ευρώπη και έρχονται αντιμέτωποι με έναν φόνο. Η ταινία είχε αέρα μυθιστορήματος της Agatha Christie όπου όλοι οι ύποπτοι βρίσκονται σε μια αίθουσα όταν γίνεται ο φόνος και όλοι είναι ύποπτοι γι' αυτόν, ο καθένας για δικούς του λόγους. (SPOILERSστην συνέχεια της παραγράφου) Η ταινία μας είχε προϊδεάσει για ένα sequel, ή τουλάχιστον για την πιθανότητα του ζευγαριού να αντιμετωπίσει ένα ακόμα μυστήριο στο σύμπαν που ζουν, όταν στο τέλος τους βλέπουμε να επιβιβάζονται στο τρένο με το όνομα The Orient Express.

Άλλοι πρωταγωνιστές ήταν οι Luke Evans, Gemma Arterton, Luis Gerardo Mendez, Shioli Kutsuna, David Walliams, Adeel Akhtar, John Kani, Ólafur Darri Ólafsson, Dany Boon και Terence Stamp και παραγωγοί οι Sander, Vanderbilt, Tripp Vinson, James D. Stern, A.J. Dix και Alan Covert. Γυρίσματα έγιναν σε διάφορες περιοχές της Ιταλίας.

Με βάση τα λεγόμενα του Netflix, το "Murder Mystery" σε πάνω από 30 εκ. δέκτες το πρώτο Σαββατοκύριακο της πρεμιέρας του. Τα νούμερα είναι αρκετά υψηλά και σημαντικά για την υπηρεσία. Το 2017 είδε παρόμοια νούμερα με την ταινία φαντασίας "Bright", όπου πρωταγωνιστούσε ο Will Smith (11 εκ. προβολές την ημέρα κυκλοφορίας της). Η εν λόγω ταινία ετοιμάζει sequel. Και μόλις πριν από λίγους μήνες, το "Bird Box" με την Sandra Bullock απέκτησε 45 εκ. προβολές παγκοσμίως μέσα σε μια εβδομάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN Greece
Keywords
Τυχαία Θέματα