Με μία αναπάντεχη αλλαγή επιστρέφει η "X-Force" στις κυκλοφορίες της Marvel

Το "Extermination" #1 άφησε ανοικτές πληγές.

Μία νέα "X-Force" σειρά ανακοινώθηκε πρόσφατα, εκ μέρους της Marvel Comics. Με την κεντρική ιδέα να θυμίζει στους φαν κάτι από τη κλασσική X-Force της δεκαετίας του '90, μία μεγάλη αλλαγή υποβόσκει στο μέλλον της ομάδας. Η νεώτερη εκδοχή του Cable που συστήθηκε στην πιο πρόσφατη μίνι-σειρά "Extermination" θα έχει σημαντικό ρόλο και στην "X-Force".

Όπως αποκαλύφθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Marvel,

τη νέα σειρά υπογράφει ο ίδιος ο συγγραφέας της "Extermination", Ed Brisson. Τα σχέδια επιμελείται ο Dylan Burnett του "Cosmic Ghost Rider", και το εξώφυλλο του πρώτου τεύχους έρχεται δια χειρός Pepe Larraz.

Το εξώφυλλο του "X-Force" #1, από τον Pepe Larraz. (Marvel Comics).

Το εξώφυλλο αρκεί για να δώσει μια ιδέα σχετικά με την ομάδα που πρόκειται να δούμε στη νέα σειρά "X-Force". Τα περισσότερα μέλη θεωρούνται πλέον βετεράνοι από την κλασσική σειρά, με του Domino, Warpath, Cannonball, Shatterstar και Boom-Boom να πρωτοστατούν. Η νέα ομάδα, επιπλέον, περιλαμβάνει τον Deathlok, ο οποίος υπηρέτησε ήδη στην ομάδα του Wolverine, Uncanny X-Force.

Προειδοποίηση για πιθανά spoiler από το "Extermination" #1.

Η μεγαλύτερη έκπληξη είναι ο Νεαρός Cable, που πρόσφατα έγινε γνωστός για τη δολοφονία του αρχικού Cable. Πολλοί φαν θα απορήσουν με την παρουσία του στην X-Force, ακόμα κι αν η ομάδα βρίσκεται σε τέτοια απέλπιδα κατάσταση που χρειάζεται να τον συμπεριλάβει στη θέση του προηγούμενου ηγέτη της. Η απάντηση στις απορίες έρχεται από τον ίδιο τον Brisson, ο οποίος δήλωσε για το Marvel.com: "Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα-δυο διαφορετικά πράγματα σε εξέλιξη σχετικά με την X-Force. Ερχόμενοι από το 'Extermination', οι Domino, Shatterstar, Cannonball και Warpath τρικλίζουν από την απώλεια του μέντορα τους και έχουν αναπάντητες ερωτήσεις. Βρίσκονται στο κατόπι αυτού του νέου Kid Cable για να βρουν αυτές τις απαντήσεις- κάποιοι θέλουν το κεφάλι του, άλλοι θέλουν απλώς να του μιλήσουν για να καταλάβουν τι συμβαίνει. Είναι αυτός πραγματικά ο δικός τους Cable; Είναι ένας απατεώνας;"

Ανάλογες εξηγήσεις σχετικά με τον χαμό του Cable, την αντικατάσταση του από τον δολοφόνο του και το μέλλον της X-Force περιμένουν και οι φαν της ομάδας. Ο Brisson φρόντισε να διαβεβαιώσει το κοινό σχετικά με τη δική του αγάπη στην αρχική σειρά "X-Force", καθησυχάζοντας μερικές ανησυχίες. "Όταν πρωτοκυκλοφόρησε η 'X-Force' στη δεκαετία του '90, ήμουν εκεί στο μαγαζί με τα κόμικ πρώτος-πρώτος την ημέρα της κυκλοφορίας", δήλωσε. "Μέχρι τότε διάβαζα το 'New Mutants' και ήμουν τεράστιος φαν. Το 'X-Force' ήταν εκπληκτικό για τον 16χρονο εαυτό μου. Ήταν κάτι σημαντικό να βλέπεις τους New Mutants, μαθητές εκείνη τη στιγμή, να 'αποφοιτούν' στη δική τους ομάδα. Είναι κάτι που δεν συμβαίνει συχνά με τα X-παιδιά".

Το "X-Force" #1 μπορείτε να περιμένετε στις 26 Δεκεμβρίου, στα καταστήματα. Νωρίτερα, την εμφάνιση του θα έχει κάνει και το "Uncanny X-Men" #1, μέσα στον Νοέμβρη.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceH Marvel αποκαλύπτει την κρυφή σύνδεση ανάμεσα σε Wolverine και VenomΗ συν-δημιουργός της Spider-Woman έφυγε από τη ζωή και τον κόσμο των κόμικΑπεβίωσε ο συν-δημιουργός του Ghost Rider

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα