Ο Venom εμφανίζεται σε ένα συλλεκτικό αυτοτελές κόμικ για να γιορτάσει τη νέα του ταινία

Η ψηφιακή κυκλοφορία στις 14 Σεπτεμβρίου.

Στις 4 Οκτωβρίου αναμένεται το πρώτο χτύπημα του Venom στις κινηματογραφικές αίθουσες, μια ημερομηνία που δεν απέχει ιδιαίτερα. Για τους φαν, ωστόσο, που δεν μπορούν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να κάνουν υπομονή, η Sony προέβλεψε και φρόντισε να "ξεφύγει" από τα γραφεία της Marvel μια ειδική πρώτη ματιά στον Vanome που θα γνωρίσουμε στην ερχόμενη ταινία.

Το IGN

μπορεί αποκλειστικά και επίσημα να ανακοινώσει πως η Marvel πρόκειται να κυκλοφορήσει μία αποκλειστική έκδοση κόμικ με τίτλο "Venom", με άμεση σύνδεση με την ομότιτλη ταινία. Μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο παρακάτω.

Με τον απλό τίτλο "Venom", και την "σφραγίδα" Official Movie Collectible (Συλλεκτικό αντικείμενο από την Επίσημη Ταινία), το κόμικ θα διατεθεί στην ψηφιακή αγορά την Παρασκευή, στις 11 του μήνα, στο Marvel.com. Για το φυσικό αντίτυπο, ο μόνος τρόπος αγοράς του είναι μαζί με το εισιτήριο στους κινηματογράφους AMC Theaters, για μία προβολή μέσα στο σαββατοκύριακο πρεμιέρας της ταινίας.

Υπογεγραμμένο από τον Sean Ryan και με σχέδια του καλλιτέχνη Szymon Kudranski, χρώματα του Ian Herring, γραμματοσειρά του Joe Sabino, το νέο κόμικ "Venom" θα εξυπηρετήσει ως ένα επίσημο prequel teaser για την ταινία, το οποίο θα τοποθετήσει τον αναγνώστη στα γεγονότα που θα προβληθούν. Το εξώφυλλο φέρει την υπογραφή SKAN.

Για τη Marvel είναι κάτι σαν παράδοση να κάνει έναν κύκλο τύπου κόμικ-ταινία-κόμικ. Μέχρι στιγμής, αρκετά αυτοτελή κόμικς περιορισμένης κυκλοφορίας έχουν εκδοθεί για να συμπορευτούν με τα γεγονότα των ταινιών, μαζί με πολλά prelude (πρελούδια) κόμικ και νέες ιστορίες.

Η ερχόμενη ταινία "Venom" φαίνεται πως έχει πάρει έμπνευση από δύο ιστορίες, αυτές των "Lethal Protector" και "Planet of the Symbiotes". Ο σκηνοθέτης, Ruben Fleischer, εξήγησε με ποιο τρόπο αυτά τα δύο κόμικ αποτέλεσαν το σημείο 0 για τη νέα άποψη του κλασικού χαρακτήρα της Marvel.

Σε άλλα νέα σχετικά με τη την ταινία, πρόσφατα μάθαμε τη διάρκεια και την καταλληλότητα του ερχόμενου "Venom". Για το μακρινό μέλλον, προβλέπεται το symbiote να κατοικήσει στον Tom Hardy για τρεις ταινίες.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Venom: Μάθαμε τη διάρκειά του και για ποιους είναι κατάλληλη Venom: Τραγούδι από το soundtrack της ταινίας έχει το νέο album του Eminem Το symbiote θα κατοικήσει στον Tom Hardy για τρεις ταινίες

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα