Nintendo Direct: Beat 'Em Up Bundle της Capcom ανακοινώθηκε για το Nintendo Switch

Όχι ένα, αλλά επτά.

Επτά κλασικά arcade παιχνίδια της Capcom έρχονται στο Nintendo Switch στις 18 Σεπτεμβρίου, με όνομα Capcom Beat 'Em Up Bundle.

Το bundle περιλαμβάνει τα Final Fight, Captain Commando, The King of Dragons,

Knights of the Round, Warriors of Fate, Armored Warriors και Battle Circuit. Η Nintendo μάλιστα τόνισε πως αυτή είναι η πρώτη φορά που τα Armored Warriors και Battle Circuit είναι playable σε οικιακή κονσόλα.

Capcom Beat 'Em Up Bundle - Select Screen

Στην κυκλοφορία του, θα υποστηρίζεται επίσης local και online multiplayer, ενώ θα κυκλοφορήσει την ίδια μέρα που η Nintendo θα φέρει επίσημα την online υπηρεσία της στο Switch. Ωστόσο, η εταιρεία τονίζει πως κάθε παιχνίδι θα έχει διαφορετικές επιλογές multiplayer και άλλες online ικανότητες.

Τέλος, το Capcom Beat 'Em Up Bundle θα περιλαμβάνει "λεπτομερείς γκάλερι", διάφορα επίπεδα δυσκολίας και επιλογή παιχνιδιού στα Αγγλικά ή τα Ιαπωνικά.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceNintendo Direct: Έρχονται χειριστήρια τύπου NES στο Nintendo SwitchNintendo Switch NES Controller Reveal TrailerNintendo Switch Online Features Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα