Nintendo Direct: Γνωστά επιτραπέζια έρχονται στο Switch

Διάφορα είδη για να διαλέξετε.

Η Asmodee Digital θα φέρει πέντε γνωστά επιτραπέζια παιχνίδια στο Switch - τα The Lord of the Rings: Living Card Game, Pandemic, Munchkin, Catan και Carcassonne.

Πρώτο θα κυκλοφορήσει το Carcassonne τα Χριστούγεννα

του 2018. Στο παιχνίδι οι παίκτες πρέπει μέσω πλακιδίων να χτίσουν έναν μεσαιωνικής εποχής κόσμο μέσω 3D χαρτών, είτε σε solo mode είτε σε local multiplayer 4 παικτών. Τα expansions του θα είναι διαθέσιμα ως DLC επί πληρωμή.

Τα άλλα τέσσερα παιχνίδια θα κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή το 2019. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα The Lord of the Rings: Living Card Game, που είναι παιχνίδι καρτών στο οποίο πολεμάς τον Sauron και τις δυνάμεις του σε quests, το Pandemic, που προσπαθείς να βρεις την γιατρειά της επιδημίας είτε μόνος σου ή σε local multiplayer 4 παικτών, το οικονομικό παιχνίδι Catan και το Munchkin, ένα dungeon crawler βασισμένο στο παιχνίδι καρτών του Steven Jackson.

"To να φέρουμε τους πιο γνωστούς τίτλους μας σε νέες πλατφόρμες δεν ήθελε καν σκέψη, αλλά θα το πάμε ένα βήμα πιο πέρα ώστε να σιγουρέψουμε ότι θα βελτιστοποιηθούν για το Nintendo Switch", είπε ο CMO της Asmodee Digital, Philippe Dao. "To νέο κοινό που μας περιμένει σε αυτή την πλατφόρμα είναι εμφανές σε εμάς, και είμαστε χαρούμενοι που θα τους προσφέρουμε τα καλύτερα από τα επιτραπέζια παιχνίδια".

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΈχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας για το Nintendo Switch OnlineTo 'Netflix για κόμικ' έρχεται στο Nintendo SwitchΑνακοινώθηκε το επόμενο Nindies Showcase

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα