Ματιέ: «Κανείς δεν με στήριξε στην Μπαρτσελόνα»

Ματιέ: «Κανείς δεν με στήριξε στην Μπαρτσελόνα»ageorgiΤρί, 02/23/2021 - 07:20

Ο Ζερεμί Ματιέ μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην Μπαρτσελόνα.

Ο Γάλλος αμυντικός αγωνίστηκε στο «Καμπ Νόου» από το 2014 έως το 2017 και δέχτηκε σκληρή κριτική, πριν μετακομίσει στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

«Πέρασα πολύ άσχημα την τελευταία μου χρονιά στην Μπαρτσελόνα, έκανα λάθος στην ήττα στο Τορίνο από τη Γιουβέντους (σ.σ.: το 2017), αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί με ‘’σκότωσαν’’, στο ποδόσφαιρο παίζουν 11 παίκτες. Ένιωθα μόνος

στα αποδυτήρια, κανείς δεν με στήριξε και αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Όλοι τώρα ‘’σκοτώνουν’’ τον Λενγκλέ, ξέρω πως είναι. Πρέπει να σκεφτεί θετικά για να μπορέσει να γυρίσει το κλίμα. Με τον Λουίς Ενρίκε δεν μιλούσα καν όλη τη χρονιά. Στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας με ενθάρρυναν, αλλά στην Μπαρτσελόνα τίποτα. Για παράδειγμα έκανα ένα λάθος στο παιχνίδι με τη Μάλαγα και την άλλη μέρα ο Ενρίκε δεν μου είπε τίποτα, ούτε μία λέξη», είπε ο Γάλλος στον ραδιοφωνικό σταθμό RAC1 και συνέχισε για τη μεταγραφή του Αντουάν Γκριεζμάν:

«Δεν είναι στα ίδια επίπεδα που ήταν με την Ατλέτικο. Νομίζω ότι ήταν λάθος μεταγραφή για την Μπάρτσα. Στην Ατλέτικο ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι, δεν βλέπω να γίνεται το ίδιο στην Μπαρτσελόνα».

Για την άμυνα των Καταλανών τόνισε:

«Το πιο σημαντικό για τους σέντερ μπακ είναι να έχουν καλή συνεργασία στο γήπεδο, αν δεν έχουν τότε υποφέρεις. Δεν ξέρω αν αυτή τη στιγμή υπάρχει κάτι τέτοιο στην Μπαρτσελόνα».

Για τους  Μπουσκέτς και Πικέ που πλησιάζουν στο τέλος της καριέρας τους είπε: «Η αντικατάσταση μίας γενιάς είναι δύσκολη, πρέπει να αναζητηθούν κομμάτια του παζλ μπροστά και πίσω. Το πρόβλημα είναι ότι παίκτες όπως ο Μπουσκέτς και ο Πικέ έχουν δώσει πολλά στην ομάδα, δεν είναι εύκολο να τους αντικαταστήσεις. Ας δούμε τι θα κάνει ο νέος πρόεδρος».

Τέλος για την περίπτωση του Ουμτιτί, ο Ματιέ δήλωσε: «Όταν επιστρέφεις από έναν τραυματισμό είναι δύσκολο να γυρίσεις στο 100% και νομίζω ότι αυτό έχει συμβεί. Είναι παγκόσμιος πρωταθλητής, είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση. Πρέπει να δουλέψει περισσότερο στο γήπεδο αλλά και πνευματικά».

 

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona - Ποδόσφαιρο Off Off ageorgi Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona II ΙΣΠΑΝΙΑ Ο Ζερεμί Ματιέ μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην Μπαρτσελόνα. Article publish on Τρί, 02/23/2021 - 07:20 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα