Άρης: Ατομικό ο Μιλόσεβιτς, μπαίνει ο Κουζέλογλου

Άρης: Ατομικό ο Μιλόσεβιτς, μπαίνει ο ΚουζέλογλουedadaΤρί, 02/23/2021 - 02:40

Επιστροφή στις προπονήσεις τη Δευτέρα (22/2) για τους παίκτες του Άρη, μετά το ρεπό της Κυριακής, με την προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό (28/2, 20:00), στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, να μπαίνει στην τελική ευθεία.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μίλαν Μιλόσεβιτς. Αυτός συνεχίζει συντηρητικά, λόγω του προβλήματος που έχει στον αχίλλειο τένοντα. Η συμμετοχή του στην ερχόμενη αναμέτρηση θα κριθεί από την κατάσταση που θα βρίσκεται πριν από τη διεξαγωγή αυτής.

Απών από την προπόνηση της Δευτέρας ήταν ο διεθνής Γιάννης Κουζέλογλου, ο οποίος αναμένεται σήμερα (23/2) στη Θεσσαλονίκη. Με τον ερχομό του αναμένεται να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας. Στον αντίποδα, οι Λιτλ και Τσάλμερς ενσωματώθηκαν ήδη στις προπονήσεις, ενώ παράλληλα ο Ντραγκίτσεβιτς ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς. Η προετοιμασία του Άρη θα συνεχιστεί σήμερα με μία προπόνηση.

ΕΛΛΑΔΑ - Basket League - ΜΠΑΣΚΕΤ 'Αρης - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ #arisbc Αρης ΕΛΛΑΔΑ Με απουσίες ξεκίνησε τη Δευτέρα (23/2) η προετοιμασία του Άρη για το ερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για το ελληνικό πρωτάθλημα Article publish on Τρί, 02/23/2021 - 02:40 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα