Άρης: Οι εκτός έδρας... πτήσεις τον πάνε ψηλά!

Άρης: Οι εκτός έδρας... πτήσεις τον πάνε ψηλά!edadaΤρί, 02/23/2021 - 01:40

Ζηλευτή είναι η συγκομιδή βαθμών που έχει την τρέχουσα σεζόν ο Άρης στα εκτός έδρας παιχνίδια του στο πρωτάθλημα της Super League 1, με πιο πρόσφατο αυτό της περασμένης Κυριακής (21/2) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό

στο "Γ. Καραϊσκάκης". Οι "κίτρινοι" έχουν μαζέψει στα 12 ματς που έχουν δώσει ως τώρα 24 βαθμούς, με απολογισμό 7 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες. Στον αντίποδα, στους 11 εντός έδρας αγώνες τους έχουν συγκεντρώσει 20 βαθμούς, μετρώντας 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι επιδόσεις στα εκτός έδρας ματς είναι που κρατούν τον Άρη ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα και του δίνουν βηματισμό εν όψει των πλέι οφ, όπου θα διεκδικήσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο για τρίτη συνεχή σεζόν. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι "κίτρινοι" μακριά από το "Κλεάνθης Βικελίδης" έχουν σκοράρει 16 φορές κι έχουν δεχτεί 7 γκολ, ενώ εντός αυτού έχουν πετύχει 12 γκολ κι επίσης έχουν δεχτεί 7. Δηλαδή, σαφώς και οι... πτήσεις εκτός έδρας είναι υψηλότερες!

Ο Άρης από τις αρχές Ιανουαρίου πέρασε ένα κακό φεγγάρι σε ό,τι αφορά στα αποτελέσματά του. Σε 11 παιχνίδια πρωταθλήματος που έδωσε από τότε μέχρι και το τελευταίο προχθές μέτρησε μόλις 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες σε 5 παιχνίδια στην έδρα του και άλλα 6 εκτός.  Από τις νίκες οι 2 είναι εκτός, όπως και οι 2 ισοπαλίες, αλλά και οι 2 ήττες. Ο απολογισμός, δηλαδή, είναι καλύτερος στα παιχνίδια εκτός "Κλεάνθης Βικελίδης" από ό,τι στα εντός, ενώ από τα 8 γκολ που έχει σημειώσει συνολικά σε αυτό το διάστημα, τα 5 είναι εκτός.

Πολύ χαρακτηριστικό των επιδόσεων του Άρη αυτή τη σεζόν μακριά από το σπίτι του είναι ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του στη μεγάλη κατηγορία δεν έχασε κανένα παιχνίδι στην Αττική (ο λόγος για την κανονική περίοδο). Επίσης, για πρώτη φορά κατάφερε να μην χάσει την ίδια σεζόν από ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό εκτός έδρας. Νίκησε τις δύο αθηναϊκές ομάδες και έφερε ισοπαλία με αυτή του Πειραιά. Στα άλλα δύο παιχνίδια, με Ατρόμητο και Απόλλωνα, μέτρησε μία ισοπαλία και μία νίκη αντίστοιχα.

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off edada Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #arisfc Άρης ΕΛΛΑΔΑ Ο Άρης πατάει στην εξαιρετική συγκομιδή βαθμών που έχει στα εκτός έδρας παιχνίδια αυτή τη σεζόν και παίρνει βηματισμό για τα πλέι οφ με στόχο το ευρωπαϊκό εισιτήριο Article publish on Τρί, 02/23/2021 - 01:40 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα