Μπαρτζώκας: "Μακάρι ο Κουφός να είναι μια καλή επιλογή" (vid)

Μπαρτζώκας: "Μακάρι ο Κουφός να είναι μια καλή επιλογή" (vid)ckaouΔευ, 02/22/2021 - 23:59

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την μεταγραφή του Κώστα Κουφού και την ταχύρρυθμη προσαρμογή που θα χρειαστεί, ενώ δεν παρέλειψε να αποθεώσει το Λαύριο για την φετινή του πορεία. 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ανέφερε: 

"O σκοπός μας ήταν να μοιράσουμε τον χρόνο σε όλα τα παιδιά. Δείξαμε αρκετή σοβαρότητα. Παρότι δεν έπαιζαν ο Χάρισον, ο Μάρτιν και ο Παπανικολάου,

έπαιξαν τα παιδιά που θα παίξουν το παιχνίδι της Πέμπτης με την ΤΣΣΚΑ. Ήταν μια καλή ευκαιρία να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό. 

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στο Λαύριο, είναι η ευχάριστη έκπληξη στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εμείς είχαμε μεγάλο ενδιαφέρον να παίξουμε απέναντί τους, να δούμε και τους παίκτες τους, παρότι έλειπε ο Μουράτος ο οποίος προέρχεται από εμάς. 

Μακάρι ο Κουφός να είναι μια καλή επιλογή για όλους μας. Εμείς μετά τον τραυματισμό του Μάρτιν έπρεπε να κάνουμε μία κίνηση. Θεωρούμε ότι ήταν η ενδεδειγμένη με βάση το χρονικό σημείο και το τι συμβαίνει στην αγορά. Ο Κώστας είναι ένα παιδί με μεγάλη καριέρα στο ΝΒΑ, έχει παίξει σχεδόν 600 παιχνίδια. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι είναι σχεδόν ένα χρόνο έξω και θα χρειαστεί χρόνο που δεν έχουμε. Θα προσπαθήσουμε ταχύρρυθμα, όσο είναι δυνατόν, να μας βοηθήσει. Φυσικά υπάρχει προοπτική ανανέωσης, γιατί όχι;".  

 

 

 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την μεταγραφή του Κώστα Κουφού και την ταχύρρυθμη προσαρμογή που θα χρειαστεί, ενώ δεν παρέλειψε να αποθεώσει το Λαύριο για την φετινή του πορεία. 

Article publish on Δευ, 02/22/2021 - 23:59 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα