Μαρτίνς: «Νικήστε και τους διαιτητές»

Ο Πέδρο Μαρτίνς υπογράμμισε στους παίκτες του Ολυμπιακού πως θα πρέπει να σταματήσουν τις διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές και να προσπαθήσουν να κερδίζουν τους αγώνες και με κόντρα διαιτησία. Ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκαθάρισε στους «ερυθρολεύκους» πως δεν πρέπει να σπαταλούν ενέργεια και χρόνο με τις αποφάσεις των διαιτητών και πως θα πρέπει να τους κερδίζουν και αυτούς με την απόδοσή τους. Επίσης, τους ζήτησε μόνο τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Αρχικά,
ο Μαρτίνς τόνισε στους Πειραιώτες: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως είναι όλα άλλωστε. Κυρίως από εδώ και στο εξής, κάθε αγώνας έχει καθοριστική σημασία για εμάς. Για αυτό ζητάω από όλους τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια και προσοχή. Δεν θέλω να βλέπω αντιδράσεις απέναντι στους διαιτητές, μην χάνετε την ψυχραιμία και την αυτοσυγκέντρωσή σας. Δεν πρέπει να δίνετε την ευκαιρία να βγάζουν εύκολες κάρτες. Μείνετε συγκεντρωμένοι, κάντε το παιχνίδι σας και νικήστε και τους διαιτητές. Η απόφαση δεν μπορεί να αλλάξει, για αυτό μην αναλώνεστε σε διαμαρτυρίες. Είναι και αυτό μέσα στο παιχνίδι. Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σας, αλλά δεν έχουμε το περιθώριο να σπαταλάμε χρόνο κι ενέργεια για αυτά».

Στη συνέχεια, ο 48χρονος τεχνικός υπογράμμισε: «Δεν γίνεται να πετάξουμε κι άλλο ημίχρονο, όπως συνέβη στο πρώτο με τον ΟΦΗ και τον Απόλλωνα. Άλλα έχουμε πει στην προπόνηση κι άλλα κάνετε, με αποτέλεσμα να χάνουμε πολύτιμο χρόνο. Δεν πρέπει να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Όλα τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα. Κόντρα στον Ολυμπιακό παίζουν όλοι σαν να πρόκειται για τελικό. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να τα δίνουμε όλοι όλα σε κάθε παιχνίδι. Δεν υπάρχει ποτέ εύκολο ματς για εμάς».
Keywords
Τυχαία Θέματα