Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει εντελώς...

Αγώνας υψηλών απαιτήσεων, ένας ακόμη, απόψε στις 16.00 στο Περιστέρι για τον ΠΑΟΚ. Η επικεφαλής στη βαθμολογία ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα δοκιμαστεί κόντρα στην έτερη αήττητη του πρωταθλήματος και δεύτερη στην κατάταξη ομάδα του Ατρομήτου, που για διαδοχική σεζόν αποτελεί μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Το σύνολο του Ρουμάνου τεχνικού, που μέχρι τώρα και παρά το δύσκολο πρόγραμμα δεν έχει χάσει βαθμό,
διακατέχεται από εξαιρετική ψυχολογία και πέραν της απουσίας του τραυματία Μαουρίσιο, δεν έχει κάποια άλλη αναγκαστική αλλαγή. Συνειδητά, μετά και την τελευταία προπόνηση, εκτός αποστολής έμειναν οι Γλύκος, Σιαμπάνης, Κίτσιου, Μαλεζάς, Χατσερίντι, Καρέλης.

Η εμφάνιση – ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο – και το αποτέλεσμα της περασμένης Δευτέρας φαίνεται πως αποτελούν οδηγό και για τη σημερινή αναμέτρηση. Κάτι που προδίδουν οι δοκιμές της τεχνικής ηγεσίας για τον επικείμενο αγώνα, με μια διαφοροποίηση στη μεσοεπιθετική γραμμή, καθώς η περίπτωση του Δημήτρη Πέλκα απασχολεί ως προς την επιβάρυνση. Πέμπτος σε λεπτά συμμετοχής στην ομάδα, αλλά και με υποχρεώσεις στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, τυγχάνει συγκεκριμένης διαχείρισης προκειμένου να είναι υγιής κι υπάρχει μια σκέψη να του δοθεί χρόνος ξεκούρασης, μένοντας εκτός αρχικού σχήματος.

Στο καθιερωμένο 4-2-3-1 λοιπόν, ο Πασχαλάκης παραμένει στην εστία, με την άμυνα μπροστά του να πλαισιώνουν από δεξιά προς τ’ αριστερά οι Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, δίδυμο στ’ αμυντικά χαφ τους Κάνιας – Βέρνμπλουμ, ενώ μεσοεπιθετικά – με την ίδια φορά – οι Ζαμπά, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, αν τελικά μείνει ο Πέλκας εκτός. Την ενδεκάδα ολοκληρώνει ο Πρίγιοβιτς. Οι οριστικές αποφάσεις της τεχνικής ηγεσίας θα γίνουν γνωστές περί τη μια ώρα πριν από τη σέντρα με την ανακοίνωση της επίσημης ενδεκάδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα