Όλα τα βλέμματα στο αθηναϊκό ντέρμπι

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της ένατης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος το Σάββατο. Παρακολουθείστε από τη Web TV του Novasports.gr το pre game
της αναμέτρησης στις 17:00 και το post game στις 21:00. Επίσης, στις 14:00 μπορείτε να παρακολουθήσετε το pre game της αναμέτρησης του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι και στις 18:00 το post game.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής ανοίγει με το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΠΑΟΚ, στο γήπεδο του Περιστερίου στις 16:00. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να ανέβουν στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν το «τρίποντο» για να αυξήσουν τη διαφορά τους από τους Περιστεριώτες στους πέντε βαθμούς. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς, ενώ ο Ατρόμητος βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 20 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με τον Πανιώνιο, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν επικρατήσει 2-0 του Παναθηναϊκού, εντός έδρας.

Στις 17:15, ο Πανιώνιος θα φιλοξενήσει στη Νέα Σμύρνη τον Παναιτωλικό. Οι «κυανέρυθροι» θέλουν μόνο τη νίκη, προκειμένου να αναρριχηθούν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ οι «γαλαζοκίτρινοι» θα προσπαθήσουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία. Οι Νεοσμυρνιώτες βρίσκονται στη δέκατη θέση με οκτώ βαθμούς, ενώ οι Αγρινιώτες βρίσκονται στην έβδομη θέση με δώδεκα βαθμούς. Ο Πανιώνιος είχε αναδειχτεί ισόπαλος 2-2 με τον Ατρόμητο στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής, ενώ ο Παναιτωλικός είχε παραχωρήσει ισοπαλία 1-1 στον Αστέρα Τρίπολης.

Στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί το ντέρμπι της αγωνιστικής, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Οι «πράσινοι» προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα 2-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» είχαν επικρατήσει 4-0 του Άρη στο ΟΑΚΑ. Το «τριφύλλι» βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, ενώ η Ένωση βρίσκεται στην τρίτη θέση με 16 βαθμούς.

Τέλος, στις 19:30 θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Λεβαδειακού με την ΑΕΛ. Οι Βοιωτοί θέλουν μόνο τη νίκη για να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ οι Θεσσαλοί θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και να αναρριχηθούν ψηλότερα στη βαθμολογία. Ο Λεβαδειακός βρίσκεται στη 15η θέση με τρεις βαθμούς, ενώ η ΑΕΛ βρίσκεται στην ενδέκατη θέση με επτά βαθμούς. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα 3-2 από τη Λαμία, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν παραχωρήσει ισοπαλία 0-0 στον ΟΦΗ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018
Ατρόμητος-ΠΑΟΚ (16:00)
Πανιώνιος-Παναιτωλικός (17:15 Novasports1HD)
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (19:00)
Λεβαδειακός-ΑΕΛ (19:30 Novasports2HD)

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018
ΠΑΣ Γιάννινα-Λαμία (17:15 Novasports2HD)
Άρης-Ολυμπιακός (19:00)
ΟΦΗ-Απόλλων Σμύρνης (19:30 Novasports1HD)

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018
Αστέρας Τρίπολης-ΑΟ Ξάνθη (19:30 Novasports1HD)
Keywords
Τυχαία Θέματα