Χωρίς περιθώρια για απώλειες βαθμών

Η ΑΕΚ θέλει μόνο τη νίκη στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά τίτλου και να επωφεληθεί τυχόν «στραβοπατήματος» του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι (19:00). Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν στρέψει την προσοχή του στο αθηναϊκό ντέρμπι και γνωρίζουν καλά πως θα έχουν δύσκολο έργο στο συγκεκριμένο
ματς. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να καταφέρουν να φτάσουν στη νίκη.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να διατηρήσει το 4-4-1-1 και σε αυτό το ματς. Ο Ουζουνίδης δεν υ7πολογίζει στον τραυματία Μπακασέτα, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής. Οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να παραταχθούν με τον Μπάρκα στην εστία και τους Τσόσιτς και Τσιγκρίνσκι στο κέντρο της άμυνας. Οι Χουλτ και Μπακάκης θα είναι οι δυο μπακ, με τους Σιμόες και Γαλανόπουλο να αποτελούν το δίδυμο των παικτών στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Οι Μάνταλος και Μπογέ αναμένεται να ξεκινήσουν στα άκρα, με τον Λιβάγια να αγωνίζεται σε θέση επιτελικού μέσου, πίσω από τον Πόνσε, ο οποίος θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα