Λύγισε την Ρεάλ η ΤΣΣΚΑ σε ματσάρα στη Μόσχα! (video)

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας βασίστηκε στην τριπλέτα των Ντε Κολό, Χίγκινς και Χάκετ για να λυγίσει την σκληρή Ρεάλ με σκορ 82-78. Φανταστικός ο Ράντολφ για τους πρωταθλητές Ευρώπης, που έπαιξαν χωρίς Γιουλ και Τόμπκινς.

Για ένα ημίχρονο η Ρεάλ έκανε... παρέλαση στη Μόσχα. Κράτησε την ΤΣΣΚΑ στους 34 πόντους με 11/29 δίποντα, η ίδια πέτυχε 40 με 13ασίστ/3 λάθη και πρωταγωνιστές τους Κοζέρ,
Αγιόν, Καμπάσο και παρόλη την αντίσταση που έβαζε ο Ντε Κολό.

Η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε χάρη στη βοήθεια που έδωσε ο Χάκετ στον Γάλλο σουπερσταρ. Οι δύο γκαρντ του Ιτούδη άλαξαν την εικόνα του ματς και επέτρεψαν στην ΤΣΣΚΑ να προηγηθεί 47-46, αλλά το παιχνίδι είχε πολύ δρόμο ακόμη.

Οι Μαδριλένοι αντέδρασαν και προηγήθηκαν με τη σειρά τους χάρη στον Αγιόν (57-58) και το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε στο 64-61, δηλαδή με ανοιχτούς λογαριασμούς.

Την πλάστιγγα υπέρ των Μοσχοβιτών έγειρε η αφύπνιση του Κόρι Χίγκινς με 9 πόντους και 1 ασίστ στην τέταρτη περίοδο και το περίσσευμα ενέργειας της ΤΣΣΚΑ, η οποία ανανέωσε πάρα πολλές επιθέσεις με επιθετκά ριμπάουντ.

Η Ρέάλ πάλεψε, μετέτρεψε το 77-70 σε 77-76 και έχασε τέσσερις (!) ευκαιρίες για να προσπεράσει. Το χαμένο λέι-απ του Αγιόν στα 34΄΄ ήταν το τελειωτικό χτύπημα για την "βασίλισσα" που έχασε δεύτερη φορα από την ΤΣΣΚΑ φέτος και υποχώρησε στην τρίτη θέση.
Keywords
Τυχαία Θέματα