Οικονόμου: "Όλα εξαρτώνται από εμάς - Στόχος η πεντάδα" (video)

Ο Βαγγέλης Οικονόμου μίλησε στα κανάλια Novasports για το απαιτητικό εκτός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο έμπειρος αμυντικός των Πράσινων αναφέρθηκε στο στόχο νίκης της ομάδας του στους "Ζωσιμάδες", αλλά και στην προσπάθεια που κάνει το Τριφύλλι για να εξασφαλίσει μια θέση στην "πεντάδα" του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Οικονόμου στα κανάλια
Novasports:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα:

"Είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι στα Γιάννινα, καθώς είναι μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα. Ο ΠΑΣ στηρίζεται πολύ στην έδρα του, καθώς μακριά από τα Γιάννινα δεν έχει πάρει πολλούς βαθμούς. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και ένας αγώνας σαν αυτόν που δώσαμε στη Λιβαδειά. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω στα λάθη που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Λεβαδειακό, να παίξουμε στα Γιάννινα συγκεντρωμένοι και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα".

Για τον τρίτο συνεχόμενο εκτός έδρας αγώνα των Πράσινων:

"Έτσι είναι το πρόγραμμα και πρέπει να το ακολουθήσουμε. Πρέπει να πάμε στα Γιάννινα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πρέπει να κερδίσουμε για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες για μια θέση στην πεντάδα. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο ΠΑΣ είναι καλός στην έδρα του. Πάντως όλα εξαρτώνται από εμάς και την απόδοση μας".

Για τον στόχο του Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος της σεζόν:

"Όταν είσαι στον Παναθηναϊκό, υπάρχουν απαιτήσεις κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα. Πρέπει σε κάθε παιχνίδι να δείχνεις ότι αξίζεις να βρίσκεσαι σε αυτή την ομάδα. Φυσικά ο στόχος μας είναι η πεντάδα. Πρέπει να "καθαρίσουμε" με αυτό όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία. Κάθε ματς για μας είναι πρόκληση. Το επόμενο ματς είναι στα Γιάννινα και πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να "καλύψουμε" τη γκέλα που κάναμε στη Λιβαδειά και να πορευτούμε στη δύσκολη συνέχεια".
Keywords
Τυχαία Θέματα