YouTuber επιστρέφει αφού σκηνοθέτησε το θάνατό του

"Δεν ήμουν ποτέ άρρωστος."

Ο YouTuber Sketchek, γνωστός για τα βίντεο του σχετικά με το Team Fortress 2, επέστρεψε στο YouTube μερικά χρόνια μετά το "θάνατο" του το 2015.

Σύμφωνα λοιπόν με το PCGamesN, ένα νέο βίντεο με τίτλο “謝罪” (Απολογία) το οποίο συνοδεύεται από το The Man Who Sold The World σε εκτέλεση Midge Ure εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια.

Το τελευταίο βίντεο που ανέβασε διαγράφηκε

αλλά ανέβηκε ξανά από άλλους χρήστες. Σε αυτό είχε πει λοιπόν ότι ήταν πολύ άρρωστος και η κατάσταση της υγείας του επιδεινωνόταν πολύ γρήγορα. Λίγο μετά μάλιστα ανακοίνωσε ότι θα σταματούσε να ανεβάζει βίντεο στο youtube.

Από τότε λοιπόν έχουμε να τον ξαναδούμε. Μέχρι σήμερα τουλάχιστον. Στο καινούριο του βίντεο, ο Sketchek ζητάει συγγνώμη για τις πράξεις του λέγοντας: "Πριν από περίπου τρία χρόνια ανακοίνωσα ότι έχω προσβληθεί από μία άγνωστη ασθένεια. Θέλω να σας ενημερώσω ότι αυτό ήταν ένα ψέμα, ένα άρρωστο αστείο. Δεν ήμουν ποτέ άρρωστος. Μπορείτε βέβαια να πείτε ότι σίγουρα θα είμαι νοητικά διαταραγμένος μετά από αυτό, αφού το θεώρησα αρκετά αστείο να πείσω ανθρώπους που νοιάζονταν για εμένα ότι έχω πεθάνει. Αισθάνομαι πραγματικά άσχημα γι΄αυτό και δεν μπορώ πλέον να κουβαλώ το βάρος των αμαρτιών μου. Για το λόγο αυτό λοιπόν αποφάσισα να πω την αλήθεια."

"Ζητάω πραγματικά συγγνώμη και ελπίζω να μην προξένησα σε κανέναν υπερβολική θλίψη: ειδικά αν έχετε γνωστό σας ο οποίος πάσχει κάποια χρόνια ασθένεια. Δεν έχω καμία δικαιολογία. Τι μπορώ να πω, το παρατράβηξα."

Συνεχίζει μάλιστα λέγοντας ότι την περίοδο που ισχυρίστηκε ότι πέθαινε είχε καταλήξει ότι τα video games κατέστρεφαν τη ζωή του, έτσι αποφάσισε να κλείσει το κανάλι. Αν και είχε σταματήσει να παίζει για αρκετό καιρό, τελικά ξεκίνησε δειλά δειλά με το TF2 και έτσι αποφάσισε να γυρίσει στο κανάλι και να απολογηθεί. Σκοπεύει μάλιστα να δημοσιεύσει νέο περιεχόμενο στο μέλλον.

"Δεν περιμένω συγχώρεση. Ελπίζω, ωστόσο, να απολαύσετε το περιεχόμενο μου, παρόλα αυτά που συνέβησαν. Σας ευχαριστώ που με ακούσατε."

Και εμείς ευχαριστούμε που μας διαβάσατε. Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN.

IGN GreeceSekiro Shadows Die Twice: Κυκλοφόρησαν οι απαιτήσεις συστήματοςIntruders: Hide and Seek - Gameplay TrailerΚαλύτερη ηθική πυξίδα φαίνεται να έχουν όσοι παίζουν video games

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα