Λούτον – Νιούκαστλ 1-0: Ο θρίαμβος της θέλησης (highlights)

Η μεγαλύτερη νίκη της Λούτον ήρθε κόντρα στη Νιούκαστλ με 1-0, χάρη στο γκολ του Τάουνσεν στο 25ο λεπτό. Μία ομάδα που σοκαρίστηκε από την περιπέτεια υγείας του Λόκιερ την περασμένη εβδομάδα πάτησε το χορτάρι του Κένιλγουορθ γεμάτη ένταση, πάθος και θέληση για μάχη μέχρι τέλους, για να καταφέρει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Νιούκαστλ των 640 εκ. ευρώ.

Στο 4ο λεπτό, ο αριθμός της φανέλας του Λόκιερ, όλο το γήπεδο σηκώθηκε όρθιο και χειροκρότησε για τον παίκτη της ομάδας τους που πήρε εξητήριο από το νοσοκομείο

και έβλεπε το παιχνίδι από το σπίτι του.

Θέληση και πάθος απέναντι σε μία ομάδα που έκανε το χειρότερό της παιχνίδι σε γενικές γραμμές, που είχε τις ευκαιρίες της αλλά ήταν φανερό πως αδυνατούσε να ανταπεξέλθει στον τρόπο που έπαιζε η Λούτον.

Οι γηπεδούχοι είχαν πολλές ευκαιρίες, είχαν δοκάρια και θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει κι άλλα γκολ, όμως και το 1-0 την ίδια χαρά δίνει. Νίκη που αφιερώθηκε στον Λόκιερ και στο τέλος ξέσπασε σε δάκρυα χαράς ο Έντουαρντς που είδε την ομάδα του να γράφει ιστορία δύο μέρες πριν τα Χριστούγεννα.

Keywords
Τυχαία Θέματα