Μπολόνια για Champions League, ισοπαλία για Τορίνο

Σπουδαία νίκη για την Μπολόνια κόντρα στην Αταλάντα με 1-0 που πλέον βλέπει για τα καλά έξοδο στο Champions League, ενώ η Ουντινέζε παρέμεινε για πέμπτο ματς χωρίς νίκη στην Serie A μετά το 1-1 με την Τορίνο.

Μπολόνια-Αταλάντα 1-0

Μετά τον αποκλεισμό της Ίντερ στο Μιλάνο, η Μπολόνια πέτυχε ακόμα μία σπουδαία νίκη, αυτή τη φορά εναντίον της Αταλάντα στη

Γένοβα, όπου επικράτησε 1-0 για την 17η αγωνιστική της Serie A παραμένοντας αήττητη για πέμπτο σερι ματς (4 νίκες) στο πρωτάθλημα.

H Αταλάντα άγγιξε το γκολ στο 51ο λεπτό, όταν ο Λούκμαν έκανε πολύ επικίνδυνο γύρισμα, με τον Φρόιλερ να διώχνει με σωτήρια προβολή πριν ο Κοπμάιερς στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

H Μπολόνια αφού άντεξε στην πίεση της ομάδας του Μπέργαμο κατάφερε να φτάσει στη νίκη με γκολ που σημείωσε τέσσερα λεπτά πριν τα 90′, ο Λιούις Φέργκιουσον μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Ορσολίνι.

Τορίνο-Ουντινέζε 1-1

Στο τελευταίο δεκάλεπτο γράφτηκε η ιστορία του αγώνα στο “Ολίμπικο” του Τορίνο όπου η τοπική ομάδα έμεινε στο 1-1 με την Ουντινέζε.

Η ομάδα του Γκαμπριέλε Τσιόφι έφτασε στο γκολ στο 81ο λεπτό με τον Όιερ Θαράγα να νικά τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς μετά από ασίστ του Ζοάο Φερέιρα.

Η Τορίνο απέφυγε την ήττα στο 88′ όταν ο Ιβάν Ίλιτς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σιλβέστρι σκοράροντας για δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Τορίνο έφτασε τους 24 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Φρίουλι έχει δέκα λιγότερους και παραμένει κοντά στις θέσεις του υποβιβασμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα