Φούλαμ-Μπέρνλι 0-2: Νίκη ελπίδας!

Η Μπέρνλι μπήκε καλά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν κατάφερε στο δικό της δεκάλεπτο να απειλήσει τον Λένο. Η Φούλαμ προϊόντος του χρόνου πήρε τον έλεγχο και άρχισε να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις, αλλά βρήκε απέναντί της έναν εξαιρετικό Τράφορντ που δεν άφησε τίποτα να πάει μέσα σε αρκετές περιπτώσεις με δράστες τους Γουίλσον, Παλίνια και Αγουόμπι.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια τελείως διαφορετική ιστορία, καθώς η Μπέρνλι άνοιξε το σκορ με υπέροχο γκολ του Οντομπέρ ο οποίος έπαιξε το 1-2 με τον Φόστερ και εκτέλεσε

άψογα τον Λένο έξω από την περιοχή. Η Φούλαμ με τη μπάλα στα πόδια ήταν τελείως ακίνδυνη σε όλο το δεύτερο ημίχρονο.

Η Μπέρλνί πιο συγκνετρωμένη πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Μπέργκε στο 66′, γκολ που “πάγωσε” τον Μάρκο Σίλβα και τους παίκτες του οι οποίοι δε μπόρεσαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να δείξουν ότι μπορούν να επανέλθουν. Έτσι το τελικό 0-2 προκάλεσε έκπληξη, έδωσε ώθηση στην Μπέρνλι και έβαλε σε σκέψεις την Φούλαμ που ηττάται για δεύτερη σερί αγωνιστική.

Στο ματς αυτό γράφτηκε ιστορία καθώς η Ρεμπέκα Γουέλς έγινε η πρώτη γυναίκα διαιτητής στην ιστορία της Premier League και τα πήγε περίφημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα