Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0: Ο Πακετά μοίραζε, Μπόουεν και Κούντους έβαζαν (highlights)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε μακριά από την νίκη για 3ο διαδοχικό ματς στην Πρέμιερ Λιγκ, 4ο σε όλες τις διοργανώσεις αλλά και μακριά από το γκολ. Μέχρι το 72ο λεπτό η εικόνα της ήταν καλύτερη από την εικόνα των Λονδρέζων, αλλά μέσα σε 6 λεπτά τα «σφυριά» το καθάρισαν.

Ο Μπόουεν με το 11ο φετινό του γκολ άνοιξε το σκορ μετά από νέα ασίστ του Λούκας Πακετά

(1-0, 72ο λεπτό) και ο Μοχάμεντ Κούντους ξανά από ασίστ του Βραζιλιάνου διαμόρφωσε το τελικό σκορ με το 6ο του γκολ στο πρωτάθλημα (2-0, 78ο λεπτό).

Η Γουέστ Χαμ σκαρφάλωσε στην 6η θέση μετά την 9η φετινή της νίκη, 5η στην έδρα της. Η Μάντσεστερ γνώρισε την 8η ήττα της, 4η μακριά από την έδρα της. Για 3η φορά στο πρωτάθλημα αγωνίστηκε βασικός ο Ντίνος Μαυροπάνος που πήρε τη θέση του τραυματία Αγκέρ.

Γουέστ Χαμ (Ντέιβιντ Μόγες): Αρεολά, Τσούφαλ, Μαυροπάνος, Ζουμά, Έμερσον, Άλβαρες, Γουόρντ – Πράουζ, Σούτσεκ, Πακετά, Κούντους (90′ Τζόνσον), Μπόουεν (88′ Φορνάλς)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Έρικ Τεν Χαχ): Ονάνα, Γουάν – Μπισάκα, Έβανς, Καμπουαλά (83′ Ρεγκιλόν), Σο, ΜακΤόμινεϊ, Μεϊνοου, Φερνάντες, Γκαρνάτσο (85′ Γκαρνάτσο), Άντονι (73′ Πελίστρι), Χόϊλουν (59′ Ράσφορντ)

Keywords
Τυχαία Θέματα