Λαρεντζάκης: «Έχω αυτοπεποίθηση, μαθαίνω συνεχώς από Σπανούλη, Σλούκα»

Λαρεντζάκης: «Έχω αυτοπεποίθηση, μαθαίνω συνεχώς από Σπανούλη, Σλούκα»ckaouΤρί, 01/12/2021 - 23:56

Ο παίκτης-αποκάλυψη για τον Ολυμπιακό στη νίκη επί της Μακάμπι, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, μίλησε για την επιρροή των «παλιών» της ομάδας και για τις ευκαιρίες που θέλει να εκμεταλλεύεται. 

Ο διεθνής γκαρντ ανέφερε: 
«Είχαμε μιλήσει όλη την εβδομάδα για αυτό το παιχνίδι, θέλαμε να το κερδίσουμε.

Πρέπει όλοι να κάνουμε ένα βήμα μπροστά γιατί στον δεύτερο γύρο τα παιχνίδια μετράνε διπλά και ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με εμάς πρέπει να τις κερδίζουμε. Θεωρώ ότι στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν έτσι όπως έπρεπε, βγάλαμε ενέργεια και παίξαμε καλό μπάσκετ. Πιστεύω κερδίσαμε δίκαια. 

Θεωρώ πως η άμυνα είναι πάνω από όλα θέληση και συγκέντρωση, αν ακολουθείς τους κανόνες. Δεν είναι προσωπική υπόθεση, γιατί παίζουμε 10 άτομα μαζί. Αν έχεις θέληση και ενέργεια θα βοηθηθείς και από τους συμπαίκτες σου και θα τα καταφέρεις. Δεν έπαιξα κανέναν ένας με έναν, έτυχε εκεί να είμαι εγώ πάνω στον Γουίλμπεκιν. Το θέμα είναι ότι η ομάδα κέρδισε, τον περιορίσαμε αρκετά και αυτό είναι το σημαντικό. 

Θέλει συγκέντρωση, υπομονή και να πιστεύεις στον εαυτό σου. Εγώ έχω αυτοπεποίθηση και πραγματικά κάθε φορά που μπαίνω στο παρκέ θέλω να δίνω το 100% για να καταφέρνει η ομάδα να κερδίζει και να είμαι θετικός. Κάποιες φορές γίνεται, άλλες φορές όχι, έτσι είναι το μπάσκετ. Το σημαντικό είναι πως η ομάδα κερδίζει, είμαστε μέσα στους στόχους μας και θέλουμε να παραμείνουμε ψηλά. 

Από το Μαϊο που έχω έρθει στον Ολυμπιακό έχουμε δουλέψει πολύ και για αυτό βγήκε αυτή η πάσα (σ.σ για τον Βεζένκοφ). Όταν έχεις συμπαίκτες σαν τον Σλούκα και τον Σπανούλη που «διαβάζουν» τα πάντα και σε κάθε προπόνηση μαρκάρεις τον Μπίλι και σε τιμωρεί σε κάθε φάση, εννοείται πως θα πάρεις πράγματα. Μόνο και μόνο που σου μιλάει και σου δίνει συμβουλές, είναι μεγάλη υπόθεση. Προσπαθώ να είμαι… σφουγγάρι». 
 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός - Μπάσκετ Maccabi Tel Aviv - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο παίκτης-αποκάλυψη για τον Ολυμπιακό στη νίκη επί της Μακάμπι, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, μίλησε για την επιρροή των «παλιών» της ομάδας και για τις ευκαιρίες που θέλει να εκμεταλλεύεται. 

Article publish on Τρί, 01/12/2021 - 23:56 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα