Ολυμπιακός: Διαβασμένος για "διπλό" στην Τούμπα

Ολυμπιακός: Διαβασμένος για "διπλό" στην ΤούμπαvkonstanΤρί, 01/12/2021 - 22:40

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε φροντιστήριο στους ποδοσφαιριστές του πριν την αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη, σε ό,τι αφορά την τακτική προσέγγιση του μεγάλου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (13/01, 19.30, NS1HD). Ο Πορτογάλος τεχνικός ζήτησε συναισθηματική ισορροπία

και εξυπνάδα από τους ποδοσφαιριστές του. Κάτι που σημαίνει πως οι Πειραιώτες θα επενδύσουν κυρίως στην ανωτερότητα και στον αγωνιστικό ρυθμό που έχουν αποκτήσει. Ο Ολυμπιακός δεν θα είναι... soft, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς έχει την πεποίθηση πως το παιχνίδι περνάει από το μυαλό και τα πόδια των ποδοσφαιριστών του με συγκεκριμένες τακτικές κινήσεις. 

Κομβική θα είναι η αντιμετώπιση του Oμάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος είναι ο πιο ποιοτικός παίκτης του ΠΑΟΚ στη μεσαία γραμμή και ο περιορισμός της κυκλοφορίας της μπάλας σε Τζόλη και Ζίβκοβιτς. Τα ερωτηματικά του Πάμπλο Γκαρσία για το αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ έχουν να κάνουν με την αγωνιστική κατάσταση του Δημήτρη Γιαννούλη, αλλά και την εμπιστοσύνη στον νεοφερμένο Μίκαελ Κρμέντσικ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δουλέψει αρκετά πάνω στα παραπάνω σενάρια και πρόσωπα και ο Ολυμπιακός πηγαίνει πολύ διαβασμένος στην Τούμπα. Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση για το αρχικό σχήμα. Πάντως είναι μετρημένες οι επιλογές του και οι σίγουροι είναι οι Σα, Ρέαμπτσιουκ, Σεμέδο, Μπα, Ραφίνια, Εμβιλά, Καμαρά, Φορτούνης και Ελ Αραμπί. Από εκεί και πέρα το ξεκίνημα με 4-2-3-1 ή 4-3-3 θα κρίνει και τη συμμετοχή των Μπουχαλάκη, Βαλμπουενά, Μασούρα ή Βρουσάι.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off vkonstan Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΠΑΟΚ Πέδρο Μαρτίνς Ενδεκάδα Ολυμπιακού Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Η συναισθηματική ισορροπία και η εξυπνάδα που ζήτησε ο Μαρτίνς έχουν... μετάφραση! Article publish on Τρί, 01/12/2021 - 22:40 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα