Μποζίκας: «Αξίζαμε 100% τη νίκη, οι παίκτες δείχνουν αυταπάρνηση»

Μποζίκας: «Αξίζαμε 100% τη νίκη, οι παίκτες δείχνουν αυταπάρνηση»osinteliΤρί, 01/12/2021 - 23:45

Ο Γιώργος Μποζίκας αποθέωσε τους παίκτες του Ολυμπιακού για την αυταπάρνηση και την θέληση που έδειξαν κατακτώντας τη νίκη στο Τελ Αβίβ. 

Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε μεταξύ άλλων:
 
«Ήρθαμε εδώ με πολλά αγωνιστικά προβλήματα, μείον δύο παίκτες και με τον Μάρτιν να παίζει με ένεση και με πόνο, πράγμα που δείχνει την αυταπάρνηση που δείχνουν οι παίκτες σε αυτή την προσπάθεια. 

Ξεκινήσαμε άσχημα, δεν είχαμε ρυθμό και ταχύτητα στην επίθεση μας και κάναμε πολλά λάθη. Στο ημίχρονο ηρεμήσαμε, το θέμα ήταν το πνευματικό κομμάτι, να μπορέσουμε να παίξουμε με την ένταση και τον τρόπο που θέλαμε έτσι ώστε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Νομίζω ότι η άμυνα μας ήταν καταπληκτική στο δεύτερο ημίχρονο, στο τέλος μας στοίχισαν κάποια κρίσιμα ριμπάουντ με τα οποία θα μπορούσαμε να κερδίσουμε και στην κανονική διάρκεια, τα καταφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο και πιστεύω ότι αξίζαμε 100% τη νίκη».

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Γιώργος Μποζίκας αποθέωσε τους παίκτες του Ολυμπιακού για την αυταπάρνηση και την θέληση που έδειξαν κατακτώντας τη νίκη στο Τελ Αβίβ. 

Article publish on Τρί, 01/12/2021 - 23:45 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα