Κυριακοπούλου: "Στόχος μας το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2021"

Κυριακοπούλου: "Στόχος μας το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2021" antoniamath11Τρί, 11/17/2020 - 21:12

Η πρωταθλήτρια, Νικόλ Κυριακοπούλου εξακολουθεί να κάνει την προετοιμασία της στις εγκαταστάσεις του Άγιου Κοσμά, για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού του 2021.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του επί κοντό ελπίζει ότι θα καταφέρει να παρευρεθεί εκεί. 

Για την προετοιμασία της: «Από τη στιγμή που η κατάσταση είναι τέτοια και δεν επιτρέπει ούτε εμείς να ταξιδέψουμε στην Φινλανδία, αλλά ούτε κι εκείνος

να έρθει στην Ελλάδα, προσαρμοζόμαστε. Τις ημέρες που έχω άλματα είμαστε σε επαφή με βιντεοκλήση, προκειμένου να βλέπει επιτόπου τα άλματα και να με διορθώνει την ίδια στιγμή. Σίγουρα θα ήθελα να έχω τον προπονητή μου κοντά, ωστόσο μπορώ να πω πως μέχρι τώρα η προετοιμασία μου εξελίσσεται πολύ καλά», τόνισε αρχικά και στη συνέχεια είπε:

«Ο στόχος μας είναι να συμμετάσχουμε τόσο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού όσο και το Παγκόσμιο, αν και εφόσον διεξαχθούν και νωρίτερα να κάνω κάποιους αγώνες στον κλειστό. Για την ώρα δεν έχω ενημέρωση για τους αγώνες που θα γίνουν στη χειμερινή περίοδο δεν έχω ακόμη κάνει προγραμματισμό. Θα εξαρτηθεί από το πως θα εξελιχθεί η πανδημία και ποιες τελικά διοργανώσεις θα καταφέρουν να επιβιώσουν».

Off Off Off Off ΣΤΙΒΟΣ Η Νικόλ Κυριακοπούλου συνεχίζει την προετοιμασία της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού που θα διεξαχθεί το 2021. Article publish on Τρί, 11/17/2020 - 21:12 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα