Η μεγάλη βραδιά του Σεμέδο

Με τον Ρούμπεν Σεμέδο στη βασική 11άδα παρατάσσει την Πορτογαλία ο Φερνάντο Σάντος στον αποψινό αγώνα με την Κροατία στο Σπλιτ (21:45), για την 6η και τελευταία αγωνιστική του Nations League

Ο σέντερ μπακ του Ολυμπιακού μέσα από τις εξαιρετικές εμφανίσεις που έχει με την ερυθρόλευκη φανέλα τους τελευταίους μήνες σε Ελλάδα

και Ευρώπη, όχι μόνο έχει καταφέρει να κερδίσει μια θέση στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, αλλά στα τελευταία παιχνίδια αγωνίζεται συνεχώς και μάλιστα παίρνει και φανέλα βασικού.

Το ματς με την Κροατία είναι το δεύτερο παιχνίδι μέσα σε λίγες ημέρες που θα παίξει βασικός ο άσος του Ολυμπιακού, αφού είχε αγωνιστεί στην αρχική 11άδα της Πορτογαλίας και στο πρόσφατο φιλικό με την Ανδόρρα, όταν η ομάδα του Φερνάντο Σάντος επιβλήθηκε με 7-0. Ο αγώνας στο Σπλιτ είναι ο πρώτος σε επίπεδο Nations League που θα βρεθεί ο Ρούμπεν Σεμέδο στο αρχικό σχήμα των Πορτογάλων.

Οι Ιβηρες αντιμετωπίζουν τους δευτεραθλητές κόσμου, με τον Σάντος να δίνει φανέλα βασικού στον Σεμέδο, αποδεικνύοντας με τον πλέον περίτρανο τρόπο ότι εμπιστεύεται τον θηριώδη σέντερ μπακ των πρωταθλητών Ελλάδας.

Αναμφίβολα, μια σπουδαία στιγμή για τον άσο του Ολυμπιακού, την οποία άξιζε μετά τις σπουδαίες εμφανίσεις που έκανε πέρσι σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά και τα μεγάλα παιχνίδια που έχει κάνει φέτος στο Champions League.

Este é o nosso 11 para o jogo desta noite! #VamosTodos #VamosComTudo

Here’s our starting 11 for tonight’s match! #TeamPortugal pic.twitter.com/XBVM3oX2TU

— Portugal (@selecaoportugal) November 17, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα