Ολυμπιακός: Επενδύει και βλέπει το μέλλον

Εδώ και χρόνια ο Ολυμπιακός ασχολείται αρκετά με τα τμήματα υποδομής του. Τον ενδιαφέρει τον σύλλογο η πορεία της ακαδημίας του. Για αυτό και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν υπάρξει και παρεμβάσεις όταν δεν έχουν καλή πορεία τα τμήματα της ακαδημίας, έτσι ώστε να βρουν και πάλι τον δρόμο τους.

Θέλει ο Ολυμπιακός να βγάζει ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα του συλλόγου. Αυτός είναι ο στόχος της

ομάδας του Πειραιά, να υπάρχουν παίκτες στην πρώτη ομάδα από τα τμήματα ακαδημίας.

Δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές αυτοί τη στιγμή οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, σε ομάδες της Super League 1, αλλά και στο εξωτερικό.

Έχει αρκετά παιδιά η ομάδα του Πειραιά τα οποία ξεκίνησαν από την ακαδημία και πλέον έχουν βρει το δικό τους επαγγελματικό δρόμο στο ποδόσφαιρο. Ιδιαίτερα στο εξωτερικό είναι αρκετοί οι παίκτες.

Έτσι και φέτος το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός πέρα από τις μεταγραφικές κινήσεις που έκανε στην πρώτη ομάδα, κατάφερε να ενισχύσει σημαντικά και την ακαδημία του.

Έκανε πολλές μεταγραφές στα τμήματα υποδομής του και ιδιαίτερα σε Κ19 και Κ17.

Έτσι ώστε να ενισχυθούν για δύο λόγους. Από τη μία για να μπορέσουν να διεκδικήσουν τα πρωταθλήματα που συμμετέχουν, αλλά και γιατί βρήκε παίκτες τους οποίους πιστεύει ο Ολυμπιακός για το μέλλον.

Ολυμπιακός: Άλλαξαν την εικόνα

Δύο σημαντικές κινήσεις που έγιναν προς το τέλος των μεταγραφών ήταν στο τμήμα κάτω των 17 ετών. Ποδοσφαιριστές οι οποίοι άλλαξαν την εικόνα των «ερυθρόλευκων» Εφήβων και έχουν δώσει πολλά από την αρχή της παρουσίας τους στην ομάδα.

Ο λόγος για τους Αλέξανδρο Καλογερόπουλο, Τίτο Προκοπίου σε άμυνα και επίθεση αντίστοιχα.

Ο Καλογερόπουλος αυτή τη στιγμή θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη θέση και την ηλικία του και αποκτήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης. Από την άλλη ο Τίτος Προκοπίου είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής από άλλη χώρα που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο σε τέτοια ηλικία. Μέχρι πρότινος ήταν στον Απόλλωνα Λεμεσού, αλλά ο Ολυμπιακός κατάφερε να τον αποκτήσει πριν λίγο καιρό.

Αμφότεροι είναι 16 ετών, ενώ έχουν δώσει και τα ίδια ματς μέχρι τώρα. Έχουν αγωνιστεί σε 4 παιχνίδια των Κ17 του Ολυμπιακού. Με τον Τίτο Προκοπίου να είναι και εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του Πειραιά, έχοντας σε 4 ματς 3 γκολ (2 κόντρα στον Παναθηναϊκό και 1 με ΑΕΚ) και 3 ασίστ!

Ποδοσφαιριστές τους οποίους πιστεύουν αρκετά οι «ερυθρόλευκοι» και φυσικά τους παρακολουθούν στενά και από την πρώτη ομάδα. Άλλωστε ο Πέδρο Μαρτίνς συνηθίζει να βλέπει παιδιά από την ακαδημία, αφού ασχολείται αρκετά με τα τμήματα των Κ19, Κ17.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός: Οι συζητήσεις του Μαρτίνς με τον Πέπε



Το άρθρο Ολυμπιακός: Επενδύει και βλέπει το μέλλον εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα