Κ21 Ελλάδα-Σκωτία: 1-0 Νίκη εντυπώσεων (vid)

Κ21 Ελλάδα-Σκωτία: 1-0 Νίκη εντυπώσεων (vid)alambosΤρί, 11/17/2020 - 19:53

Με νίκη και καλή εμφάνιση έκλεισε της υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του EURO 2021 η Εθνική Ελπίδων. Η Ελλάδα επικράτησε με 1-0 της Σκωτίας χάρη σε γκολ του Χριστόπουλου και γενικότερα πραγματοποίησε μια πολύ καλή

εμφάνιση κλείνοντας με θετικές εντυπώσεις την πορεία της σε αυτή τη διοργάνωση μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα που την είχαν αφήσει εκτός διεκδίκησης πρόκρισης.


Ο Γιάννης Γκούμας παρέταξε την ομάδα με πολλές αλλαγές και σε σχηματισμό 4-2-3-1 είχε σε αυτήν τους Σιαμπάνη, Αποστολάκη, Διαμαντή, Ευαγγέλου, Κατράνη, Τσιγγάρα, Παπανικολάου, Χριστόπουλο, Μπότο, Μαχαίρα, Ιωαννίδη. 

 

Η Ελλάδα παίζοντας χωρίς άγχος απέναντι σε μια ομάδα που ήταν ακόμη στο παιχνίδι της πρόκρισης μπήκε πιο δυνατά και στο 12' είχε την πρώτη καλή στιγμή με τον Μπότο, το σουτ του οποίου έφυγε πάνω από τα δοκάρια. 

Στο 26' η Ελλάδα σκόραρε μετά από όμορφη συνδυαστική προσπάθεια Ιωαννίδη, Κατράνη και τελικό αποδέκτη τον Χριστόπουλο που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Το σκορ αυτό ήταν και σκορ ημιχρόνου με τους Έλληνες παίκτες να ελέγχουν το ματς και να μην έχουν απειληθεί ιδιαίτερα. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ελλάδα εξακολούθησε να έχει τον έλεγχο και θα μπορούσε να είχε κάνει το 2-0 με τον Μπότο στο 59' αλλά το σουτ του απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ντούχαν.

Στο 78' κι ενώ η Σκωτία είχε ανεβάσει την απόδοσή της, ο Μπότος και πάλι απώλεσε σημαντική ευκαιρία όταν θέλησε να επωφεληθεί του λάθους του Ντούχαν, ο οποίος όμως το διόρθωσε αποκρούοντας το πλασέ του άσου της ΑΕΚ.

Η σύνθεση της Εθνικής: Σιαμπάνης, Αποστολάκης, Διαμαντής (46' Κωνσταντόπουλος), Ευαγγέλου, Κατράνης, Τσιγγάρας, Παπανικολάου, Χριστόπουλος (73' Λώλης), Μπότος (81' Μπουζούκης), Μαχαίρας (81' Εμμανουηλίδης), Ιωαννίδης (74' Κούτσιας).

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Euro - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ελλάδα - Ποδόσφαιρο Off Off alambos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ελλάδα ΔΙΕΘΝΕΙΣ Η Εθνική Ελπίδων του Γιάννη Γκούμα επικράτησε με 1-0 της αντίστοιχης ομάδας της Σκωτίας η οποία επίσης αποκλείστηκε. Το γκολ της Ελλάδας πέτυχε ο Χριστόπουλος. Article publish on Τρί, 11/17/2020 - 19:53 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα